kozan.gr: Αναβλήθηκε τελικά, λόγω κακοκαιρίας, η συναυλία στο ΔΑΚ Κοζάνης – Τι ανακοίνωσαν οι διοργανωτές – Θα ανακοινωθεί, σύντομα, νέα ημερομηνία (Βίντεο)

30 Αυγούστου 2022
22:11

Αναβλήθηκε τελικά, λόγω κακοκαιρίας, η συναυλία στο ΔΑΚ Κοζάνης, με τις κορυφαίες γυναικείες λαϊκές φωνές, Ελένη ΒΙΤΑΛΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ και  Πίτσα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,  καθώς και με τον πλέον διαχρονικό Έλληνα Συνθέτη Χρήστο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ.  Τι ανακοίνωσαν οι διοργανωτές

H επίσημη ανακοίνωση:

Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια αλλά δυστυχώς ο καιρός δεν μας έκανε την χάρη…
Ζητάμε συγγνώμη σε όλους και όλες που έκαναν τον κόπο να έρθουν στο Δημοτικό Στάδιο για την ταλαιπωρία.
Αναγκαζόμαστε με πολύ θλίψη να αναβάλουμε την προγραμματισμένη συναυλία από την οποία προσδοκούσαμε να έχουμε τα όποια κέρδη για την αγορά του ΛΕΥΚΟΥ ΤΑΞΙ που θα εξυπηρετεί ανάγκες ατόμων με αναπηρία.
Είμαστε σε επικοινωνία με τους καλλιτέχνες αλλά και τους εμπλεκόμενους για την ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας.
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ σε όσους έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο των 14€ να μην το επιστρέψουν πίσω.
Με την κίνηση σας αυτή συνδράμετε τα μέγιστα, για τον κοινωνικό σκοπό για τον οποίο εξαρχής μπήκαμε  στη διαδικασία της διοργάνωσης αυτής της Μεγάλης Συναυλίας με τα 4 κορυφαία ονόματα που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία στο ελληνικό τραγούδι.
Είναι μια πολύ σημαντική βοήθεια αυτά τα 14€ του καθενός και της καθεμιάς στο αναπηρικό κίνημα, για να μπορέσουμε να πληρώσουμε και τα δυσβάσταχτα έξοδα που δημιουργήθηκαν από την τεράστια οικονομική ζημιά που προκλήθηκε εξαιτίας της αναβολής…
Παρόλα αυτά όποιος επιθυμεί να πάρει πίσω τα χρήματα του, σύντομα θα ανακοινωθεί ο τρόπος και ο χώρος στον οποίο προσκομίζοντας το εισιτήριο του, θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων.
Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία.

5 σχόλια

  • Δηλαδή έπρεπε να έρθει ο κόσμος να ταλαιπωρηθεί από την κακοκαιρία, να μείνει στη βροχή καμία ώρα και μετά να αποφασίσετε για την αναβολή.

  • Δλδ οι δύο μεγαλύτεροι δήμοι του νομού (Κοζάνη_Πτολεμαΐδα) και η Περιφέρεια Κοζάνης δεν μπορούν να συνεισφέρουν για την αγορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου (λευκού ταξί) για να καλύπτονται οι ανάγκες των ΑμεΑ της περιοχής που δεν διαθέτουν δικό τους τροποποιημένο όχημα και πρέπει να γίνει φιλανθρωπική συναυλία….Οκ!
    Αυτή την πολιτεία_κράτος φτιάξαμε !!! Αυτό μας αξίζει

    Υγ υπόψη ότι η χρήση αφου γίνει η αγορά δεν είναι δωρεάν ούτε το κόμιστρο αντιστοιχεί σε διαδρομή απλου ταξί!

  • Εντάξει, είπαμε ότι η συναυλία είχε φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά όχι και να περιμένουμε μια ώρα μούσκεμα μέσα στη βροχή για να πάρουν οι διοργανωτές μια απόφαση!
    Παρακολουθώντας την πρόγνωση του καιρού ήταν αναμενόμενο ότι δε θα πραγματοποιηθεί. Λίγο πιο γρήγορα αντνακλαστικά να είχαν δε θα έβλαπτε!

  • Εντάξει βρε παιδιά δεν πάθαμε και κάτι…
    Ήταν για καλο σκοπό! Λίγη ενσυναίσθηση και λίγο υπομονή να έχουμε… Με τον καιρό θα τα βάλουμε?
    Περίμεναν οι άνθρωποι μήπως και σταματήσει η βροχή και να μας δώσουν την χαρά…. Λέτε και αυτοί να το θέλανε? Ας μην έχουμε αρνητισμό μέσα μας… Καλη ξεκούραση σε όλους!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.