Εορδαία: Προς διευθέτηση το θέμα του ακινήτου στην έξοδο της οδού προς τη Δυτική Εορδαία

31 Αυγούστου 2022
10:07

 

Διευθετείται το ζήτημα με το ακίνητο που εισχωρεί στο τμήμα του δρόμου, και συνδέει την Οδό της Δυτικής Εορδαίας με την Οδό Διοικητηρίου, όπου λόγω της περιορισμένης ορατότητας και της επικίνδυνης στροφής, έχουν σημειωθεί ατυχήματα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές, διαρκές αίτημα των οδηγών που κατευθύνονται προς και από τους οικισμούς του Μουρικίου και στην Κοινότητα Βλάσης. Το θέμα τέθηκε στη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Κοινοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας, στην οποία παρέστη ο Δήμαρχος Εορδαίας, με τον Πρόεδρο Ισαάκ Νικολαίδη και στο πλαίσιο υλοποίησης του πλαισίου της πράξης εφαρμογής, να επισημαίνει πώς «μπορούμε μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες». Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, σημείωσε πως απαιτείται νομική παρέμβαση γιατί η υπόθεση αυτή, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της πράξης εφαρμογής, αφορά και τον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης κατοικίας αλλά και  εκείνους των διπλανών κτισμάτων. «Αρκετά ιδιόρρυθμη η περίπτωση αυτή από την άποψη ότι είναι δύσκολη η ρύθμιση της» απεφάνθη ο γενικός γραμματέας του Δήμου Εορδαίας Παναγιώτης Παπάζογλου, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να κατεδαφιστεί τμήμα του συγκεκριμένου ακινήτου ώστε να τακτοποιηθεί το θέμα ενώ έχει προκύψει διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Οι δικηγόροι τους είναι σε επαφή με τον Νομικό σύμβουλο του Δήμου και  «σύντομα το θέμα θα έχει διευθετηθεί»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

3 σχόλια

  • Φυσικά έπρεπε να σκίσω δύο λάστιχα στο κράσπεδο κατά την έξοδο από την πόλη αφού ο απέναντι με στρίμωξε και κάποιοι ακόμα πιο άτυχοι να πέσουν πάνω στο οίκημα. Μάλλον προλαμβάνειν ή θεραπεύειν έλεγαν οι πρόγονοι μας, αλλά αρκούμαστε στο κάλιο αργά παρά ποτέ.

  • Το μόνο με υλικές ζημιές δεν το σχολιάζω εξετάστε λίγο της πηγές σας καλύτερα γιατί κάποιοι από εμάς αφήσαμε χέρια και πόδια εκεί και ούτε ταμπέλες είχε έπρεπε να τρακάρει ο κόσμος για να βάλουν ταμπέλες μην λέτε άλλο ψέματα στον κόσμο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.