Φ.Σ. Εορδαϊκός: 2 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό στάδιο Πτολεμαΐδας “Αιμίλιος Θεοφανίδης” με την συμμετοχή της μπάντας της Φλώρινας των αδελφών Βαλκάνη

31 Αυγούστου 2022
11:38
Κανένα σχόλιο

Ο ΦΣ Εορδαϊκός ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο και τους πολίτες της Εορδαίας την προγραμματισμένη εκδήλωση στις 2 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό στάδιο Πτολεμαΐδας “Αιμίλιος Θεοφανίδης” με την συμμετοχή της μπάντας της Φλώρινας των αδελφών Βαλκάνη.

Το ρεπερτόριο θα είναι πλούσιο καθώς θα υπάρχει λαϊκό και παραδοσιακό πρόγραμμα με χάλκινα και ποντιακά για όλα τα γούστα.

Η τιμή εισόδου είναι ιδιαίτερα προσιτή καθώς το αντίτιμο είναι στα 3€.

Θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι με την παρουσία του όχι μόνο θα περάσει ένα εκκωφαντικά όμορφο βράδυ Παρασκευής, αλλά θα ενισχύσει και το σωματείο στην προσπάθεια μας να ανεβάσουμε την ομάδα της πόλης μας στην Γ’ εθνική.

Θα θέλαμε να πάρετε τους φίλους και τις  οικογένειες σας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί και να δώσουμε την συνέχεια στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Εορδαϊκός σημαίνει Πτολεμαΐδα και Πτολεμαΐδα σημαίνει Εορδαϊκός. Αυτές οι δύο λέξεις είναι ταυτόσημες και θα πρέπει ο κόσμος να κινητοποιηθεί  σε κάθε δρώμενο του συλλόγου ώστε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί τον Εορδαϊκό του μέλλοντος.

Γραφείο τύπου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.