Έναρξη εγγραφών της νέας κολυμβητικής χρονιάς, πρόγραμμα τμημάτων και τιμολογιακή πολιτική των Δελφινιών Πτολεμαΐδας

31 Αυγούστου 2022
15:44
Κανένα σχόλιο

Η Κ.Ε.Δ.Ε και η Αθλητική Ακαδημία Κολύμβησης Δελφίνια Πτολεμαΐδας σας ενημερώνει ότι είναι έτοιμο το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας να υποδεχθεί τους μικρούς φίλους, αθλητές και ενήλικες του Δήμου Εορδαίας.

Η γραμματεία του Κολυμβητηρίου σας περιμένει για τις έγγραφες σας και πληροφορίες για όλα τα τμήματα (baby swim, 3+ χρονών, μικρή και μεγάλη πισίνα) της Ακαδημίας. Καθημερινά και ώρες 9:00 – 13:00 και 17:00 – 20:00, από 1 Σεπτεμβρίου θα οργανώσουμε την νέα κολυμβητική χρονιά. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2463080030, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το αγωνιστικό τμήμα θα ξεκινήσει στις 5 Σεπτεμβρίου ενώ το προ αγωνιστικό τμήμα στις 19 Σεπτεμβρίου. Όλα τα υπόλοιπα τμήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022.

Παρακάτω θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των τμημάτων.

Η ΝΕΑ τιμολογιακή πολιτική της Κ.Ε.Δ.Ε. και της Ακαδημίας Δελφίνια Πτολεμαΐδας έρχεται για να βοηθήσει τις οικογένειες ώστε να μην αποτελεί οικονομικό βαρίδιο η άθληση των μικρών παιδιών αλλά και των ενήλικων.

Σας περιμένουμε όλους στο κολυμβητήριο σας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.