Kozan.gr: Κατηγορηματικός ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ, Μάριος Τσάκας: “Όλοι γνωρίζανε (Περιφερειάρχης και Δήμαρχος Εορδαίας) για τα έργα φυσικού αερίου στην Τοπική Κοινότητα Περδίκκα – “Δηλαδή λέτε ψεύτη τον Περιφερειάρχη;” ρώτησε ο Θ. Καρυπίδης – Τι απάντησε ο Μ. Τσάκας(Βίντεο)

31 Αυγούστου 2022
20:07

 

Κατηγορηματικός, στη σημερινή (31/8) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ, Μάριος Τσάκας: “Όλοι γνωρίζανε ( Περιφερειάρχης και Δήμαρχος Εορδαίας) για τα έργα φυσικού αερίου στην Τοπική Κοινότητα Περδίκκα”, ανέφερε χαρακτηριστικά . “Δηλαδή λέτε ψεύτη τον Περιφερειάρχη;” ρώτησε ο Θ. Καρυπίδης. Τι απάντησε ο Μ. Τσάκας.

 

4 σχόλια

  • Τελικά από τις εξελίξεις παρακολουθώ και μέσα από τα δημοσιεύματα αυτός ο αρσενίδης που δεν το γνωρίζω με τον αγώνα και με τη δημοσιότητα που έδωσε το θέμα αναστάτωσαν σύστημα ένα σύστημα περιφέρειας και δήμου Εορδαίας που αντί να πάνε σύσσωμη στο δίκαιο αίτημα κάνανε το αδύνατο δυνατόν για να βοηθηθεί ο τόπος αρσενίδη ειλικρινά σε θαυμάζω για το ήθος και τον αγώνα σου και θα χαρώ πολύ ειλικρινά θα σε αναζητήσω στον περδίκα και θέλω να σε γνωρίσω από κοντά

  • Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. ΑΥΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.