Συγκέντρωση – διαμαρτυρία στον προαύλιο χώρο του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης την Πέμπτη 1/9

31 Αυγούστου 2022
20:47

Στις 1/09/2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μ, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κοζάνης και Κ.Υ. καλεί όλους τους εργαζομένους σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου μας για συμπαράσταση στους συναδέλφους μας οι οποίοι βρίσκονται, ακριβώς 12 μήνες μέχρι σήμερα, σε ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΚΟΥΒΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΤΣΑΛΟΥΚΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ

9 σχόλια

  • Το ημερολόγιο έδειχνε 31 Αυγούστου 2021, όταν ο Θάνος Πλεύρης υπέγραφε και ανακοίνωνε τη διάταξη που προέβλεπε ότι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί τίθενται εκτός ΕΣΥ.
    Η διατήρηση αυτής της φασιστικής απόφασης αποτελεί ένα πολιτικό έγκλημα, το οποίο έχει «εγκέφαλο» την ίδια την κυβέρνηση.
    Επαγγελματική περιθωριοποίηση, οικονομική εξαθλίωση και κοινωνικός στιγματισμός. των ανεμβολίαστων υγειονομικών, οι οποίοι συμπληρώνουν έναν χρόνο από την ημέρα που, με εντολή της κυβέρνησης, εκδιώχθηκαν από τις δουλειές τους.

  • Ο ιατρικός Σύλλογος δεν έχει άποψη ;
    Οι λαλίστατοι βουλευτές της Ν.Δούλας και της τάχα Αριστεράς δεν έχουν άποψη ; Ο tempora, o mores !

  • Διολισθήσαμε γρήγορα από το αίσθημα δικαίου στην απόλυτη βαναυσότητα !!

    Οι ανεμβολίαστοι τιμωρήθηκαν γιατί δεν είχαν «κάνει το σωστό για το ευρύτερο καλό», παραδίδοντας τα σώματά τους και την ιατρική αυτονομία τους στο κράτος. Οι ανεμβολίαστοι όμως είναι οι ήρωες των δύο τελευταίων ετών, καθώς επέτρεψαν να υπάρχει μια ομάδα ελέγχου στο μεγάλο πείραμα και να εξαχθούν συμπεράσματα !

  • ουε και αλίμονο.
    να φύγουμε εμείς τότε που φάγαμε όλο το λούκι.
    ή διαφορετικά να πάρουμε και εμείς αναρρωτικές ψεύτικες και να πληρωνόμαστε όπως κάνουν τόσο καιρό. η διοίκηση το ξέρει οι διευθυντάδες το ξέρουν και δεν κάνουν τίποτε. τό ίδιο να κάνουν και σε εμάς αν παρουμε αναρρωτικές

    • Από το ΕΣΥ δεν περισσεύει κανείς.
      Εννοείται ότι δεν πρέπει να φύγει κανείς.
      Όσο για το λούκι που ανέφερες, πέρασε καθόλου από το μυαλό σου τι λούκι περνάνε οι υγειονομικοί συνάδελφοι σου που είναι σε αναστολή εδώ και ένα χρόνο; Και ειδικά αυτοί που δεν έχουν επιστρέψει στην δουλειά τους καθόλου;
      Αυτό κατάφεραν,,να σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσα σας.
      Σήμερα είναι η ευκαιρία να αποδείξετε όλοι σας το αντίθετο.

    • Εσύ είσαι κομμάτι του υγειονομικού φασισμού έτσι κι αλλιώς,που ήθελες τους συναδέλφους σου να μπαλωσουν αυτά που δημιουργήσατε και μετά να πεταχτεί πάλι έξω!!!Και αν παίρνει και αναρρωτική το κάνει για να κερδίσει και 1 μισθό για να βγάλει το χειμώνα του!!!!Η θα έπρεπε να δουλέψουν σε θέσεις πολύ κατώτερες από αυτές που είχαν αλλά τιμωρητικά και με την επιστροφή τους τους τις στέρησαν?Άι σιχτιρ !!!!

      • απαντώ και στους δυό σας.
        να περασει απο το μυαλό μου τι λούκι πέρασαν? απο το δικό τους μυαλό γιατί δεν πέρασε να εμβολιαστούν ΕΠΙΛΟΓΗ τους ήταν.
        όσον αφορά τον μισθό που θα βγάλουν για να περάσουν τον χειμώνα….. όλοι κάτι κάνουν και ξέρουμε και ακριβώς τι και είναι και μαύρα.
        και ξέρουμε και τι σχολιάζουν γελόντας. και αναρρωτική και δουλειά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.