“Αποκάλυψη” του kozan.gr: Από την Κοζάνη ο εμπνευστής της μαντινάδας που εκφώνησε o Κώστας Καραμανλής, σήμερα από τα Ανώγεια της Κρήτης, που «τελείωσε» τον Μητσοτάκη – Δείτε ποιος είναι (Βίντεο)

31 Αυγούστου 2022
23:21

 

Από την Κοζάνη ο εμπνευστής της μαντινάδας που εκφώνησε o Κώστας Καραμανλής, σήμερα από τα Ανώγεια της Κρήτης, που «τελείωσε» τον Μητσοτάκη. Δείτε ποιος είναι στο βίντεο που ακολουθεί:

 

11 σχόλια

  • Ο επόμενος Πρωθυπουργός κοινής αποδοχής; Για να μιλήσει ο Καραμανλής μετά από τόσα χρόνια βουβαμάρας κάτι ετοιμάζεται.

    • Το κοινής αποδοχής από που προκύπτει;;; Αυτός δεν έχει καν κοινή αποδοχή μέσα στη ΝΔ. Πλάκα μας κάνεις; Άσε που είναι και κουρασμένος και βαριέται.

      • Ε που να εχει…οταν εχει φροντισει ολη η μουργα του μητσοτακεικου να απεμπολησει τους παντες και να βουλωνει στοματα λογικο ειναι.
        Μεχρι και το Σαμαρικο blog μεσα στο κομμα που διαφωνει εννοειται με τον Κουλη και την παρειτσα του κοιτανε πως και πως να το φιμωσουν. Τους καραμανλικους τυπου Αντωναρου τους εχουν διωξει γι αυτον ακριβως τον λογο επειδη δεν θελουν να ακουγεται η αντιθεση
        μεχρι και τον Κυρτσο εδιωξε μολις ειχε διαχωρισει την θεση του. Πλεον εχουν καταντησει ενα ακροδεξιο συνονθυλευμα που ουσιαστικα ειναι σαν να κυβερναει το παλιο το ΛΑΟΣ αλλα χωρις Καρατζαφερη.
        Ενα κραμα ΛΑΟΣ με φιλοχρυσαυγιτικες ιδεολογιες. Αυτο εχει καταντησει η δεξια παραταξη στα χερια του Κουλη.

    • Δεν έχει καμία σημασία αν ο επόμενος πρωθυπουργός θα λέγεται Κώστας, Νίκος, Αλέξης, Κυριάκος ή πρασινοκόκκινο μπλε. Αυτοί είναι απλά η βιτρίνα. Κουμάντο κάνουν άλλοι που δε φαίνονται. Κάθεστε και μαλώνετε για τα απο-κόμματα ενώ η πραγματικότητα κρύβεται αλλού!

  • Αυτόν θα έχουμε πάλι? Που επί των ημερών του εκτίναξε το χρέος σε δυσθεώρητα ύψη και έδινε επιδοτήσεις στην κάθε κουτσή Μαρία από τον κρατικό κορβανά για να φτιάξει μια επιχειρησούλα χωρίς προοπτική. Κρατιστής σαν τον θείο του. Τουλάχιστον εκείνος έφτιαξε και κάποια έργα. Άσε που είναι εθισμένος στο αλκοόλ όπως ακούγεται. Ο Κυριάκος είναι ο πιο λογικός και ο καλύτερος πρωθυπουργός που είχε η χώρα ως τώρα και όντως άτυχος γιατί του έτυχαν όλα αυτά και δεν μπόρεσε να αλλάξει τα πάντα αλλά και τυχερός ο λαός που τον είχε γιατί διαχειρίστηκε τις κρίσεις καλύτερα από τον καθένα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.