Σχόλιο αγανάκτησης, από αναγνώστη του kozan.gr, από την Σιάτιστα: “Φοβόμαστε τα παιδιά κι εμείς να βγούμε από την πόρτα του σπιτιού μας μη μας δαγκώσουν τα αδέσποτα” (Βίντεο)

2 Σεπτεμβρίου 2022
07:57

 

Φοβόμαστε τα παιδιά κι εμείς να βγούμε από την πόρτα του σπιτιού μας μη μας δαγκώσουν τα αδέσποτα. Στο πρωινό βίντεο που σας στέλνω μπορείτε να μετρήσετε 8 αδέσποτα στην περιοχή στρατοπέδου στην Σιάτιστα. Φοβούνται τα παιδιά μας να περπατήσουν. Η δημοτική αρχή σφυρίζει αδιάφορα και  φιλόζωοι που δεν καταλαβαίνουν πως υπάρχει και κόσμος που τα φοβάται.

9 σχόλια

  • Αυτό γίνεται παντού δυστυχώς κ δυστυχώς όποιοι είναι υπεύθυνοι δν νοιάζονται κ δν κάνουν τπτ, είναι ντροπή κ για εμάς που δν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε αλλά κ για τα ζώα γιατί κ αυτά δν φταίνε δυστυχώς το κράτος είναι απών πάντα κ παντού κ οι υπεύθυνοι το ίδιο.

  • Στην πρόεδρο των σκυλοφιλων που καλέσατε τα παράπονα. Σε λίγο αυτή θα σας πει φυγεται από κει ενοχλητε τα σκυλιά

  • Θα πρέπει να διαλέξουμε από την στιγμή που οι αρχές δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους την ζωή μας και κυρίως των παιδιών μας η την προστασία των σκυλιων και λοιπών ζώων αν δε οι ζωοφιλοι ενοχληθούν να παρουν τα αδέσποτα στο σπίτι τους και να τα κάνουν δεσποζομενα όσο για τις δημοτικές αρχές ας τις μηνυσουμε και οι υπεύθυνοι να υποστούν τις συνέπειες του Νόμου φτάνει πια μας έχει γίνει η ζωή μας ανυπόφορη από την υποκρισία για όλα αυτά που κυριαρχεί .κανείς δεν κλαιει για τα
    Παιδάκια του κόσμου που υποφερουν και όλοι πονάνε και κλαίνε για τα ζώα .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.