kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Τον κατηγορούν για “κυβίστηση”

2 Σεπτεμβρίου 2022
10:34

 

Ο Γ. Τζουμερκιώτης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης με τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς, (Νανοπούλου, Μαλούτα, Σημανδράκο) & εν αναμονή του 4ου συνδυασμού, ενόψει των εκλογών το 2023,  έδωσε, με αυτές τις πολλαπλές – κι εκ διαμέτρου αντίθετες και συγκρουόμενες – αυτοδιοικητικά – επιλογές, δικαιώματα για να χαρακτηριστεί από μια μερίδα πολιτικών του αντιπάλων του, ως καλλιτέχνης στις κυβιστήσεις, κοινώς, κωλοτούμπες. Όπως πληροφορούμαστε, τελευταία, υπάρχει μουρμούρα και για αντίστοιχη στάση στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής με τα οποία είχε εμπλοκή ως πρώην ταμίας και συνεχίζει να έχει ως νυν μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κοζάνης. Λένε, λοιπόν, κάποιοι, άριστοι γνώστες του χώρου, πως συζητά & έχει ταύτιση απόψεων, σε αρκετά θέματα, με τον Σ. Σαλτσίδη με τον οποίο, επί εποχής Χ. Σάββα, ήταν στα “μαχαίρια”.

 

Η Χύτρα

13 σχόλια

  • ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ??? ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ ….ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΘΕΛΕΙ ΠΤΥΧΙΑ

  • Είναι δραστήριος…και ομαδικός…και παράγει έργο.
    Χρειάζεται στον Δήμο μας.Μολις βγει κανένας καλός.. κατευθείαν να πέσουμε να τον φάμε

  • Αυτο πιθανον να το εκανε γιατι θελει το καλο του δημου και καθε φορα εβλεπε ποιος ειναι καλυτερος.Παντα για την προοδο και το συμφερον του……….τοπου.Κανονικα πρεπει ολοι μαζι να τον επαινεσουμε κι οχι να τον κατηγορουμε.

  • Όπου φυσάει ο άνεμος θα `μαι
    και δεν ελπίζω πια δε φοβάμαι
    όπου φυσάει ο άνεμος
    γίνομαι άνεμος

    Γυρεύω πείραμα ζωή εγχείρημα
    δίχως βολέματα δίχως βολέματα
    αν θα σου λείψω άσε με ξέχνα με χάσε με
    βρες νέα θέματα βρες νέα θέματα

  • Φτάσαμε στην εποχή που τόσα πολλά αξιόλογα άτομα με ιδέες προτάσεις και όρεξη για δουλειά να μην μπορούν να εκλεγούν λόγω κάποιων ανθρώπων που τυχαίνει να έχουν κάποιο μηχανισμό από πίσω τους. Τεράστιο λάθος της κοινωνίας που ψηφίζει με τόσο ηλίθια κριτήρια με αποτέλεσμα να της γυρνάει μπούμερανγκ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.