Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Mπάζα, σκουπίδια και διάφορα άλλα σε οικόπεδο στην περιοχή του Αγ. Αθανασίου Κοζάνης (Φωτογραφίες)

2 Σεπτεμβρίου 2022
20:29

Πολύ σοβαρό πρόβλημα στην περιοχή του Αγ. Αθανασίου Κοζάνης επί της οδού Μαντώ Μαυρογένους 3 υπάρχει ένα νηπιαγωγείο και δίπλα υπάρχει ένα οικόπεδο με διάφορα όπως μπάζα σκουπίδια κλαδιά νάιλον φελιζολ ακόμα και ποντίκια έχουμε δει Ας δει κάποιος το θέμα τώρα που σε λίγες μέρες ανοίγουν τα σχολεία.

 

11 σχόλια

  • Ως ομοιοπαθεις και χωρίς δόση ειρωνίας , θα μπορούσε ο φωτό/ αρθρογράφος να ανατρέξει στο δήμο Κοζάνης και να κάνει καταγγελία. Η διαδικασία γινεται άμεσα από τον δήμο ο οποίος αναζητά τον ιδιοκτήτη ώστε να καθαρίσει το οικόπεδο του, ειδάλλως το καθαρίζει ο δήμος και βάζει πρόστιμο στον οικοπεδουχο

  • Πολλά οικόπεδα εντός της πόλης της Κοζάνης δεν είναι καθαρισμένα από τους ιδιοκτήτες τους με την ανοχή της δημοτικής αρχής! Αυτό λέγεται ωχαδερφισμός από πλευράς ιδιοκτητών και παράβαση καθήκοντος από πλευράς του Δήμου! Αλλά τι λειτουργεί σωστά στην Ελλάδα για να λειτουργήσει και αυτό;;;

    • Κι αυτά που είναι σε δικαιοδοσία του Δήμου κι αυτά στο ίδιο χαλι είναι. Επίσης ελάτε να δείτε μια οικοδομή που χτίζεται στη γειτονιά κι οι μπετονιέρες και οι γερανοί έκατσαν τους κυβολιθους κι έχουν κάνει τη γειτονιά εργοτάξιο, όσο για το οικόπεδο της φωτογραφίας χρησιμοποιείται σαν πάρκινγκ των φορτηγων που χρησιμοποιούνται στην οικοδομή. Απ όπου και να το πιάσεις παρατυπια.

  • ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΟ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΗ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΈΝΟ ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΈΛΗ 80% ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΕ ΕΝ ΕΤΗ 2022 ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΣ ΜΕΡΙΜΝΉΣΟΥΝ.Α ΣΧΟΛΕΊΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  • Να ενημερώσω πως στην οδό Ολύμπου 50 που είναι κοντά στον ΟΣΕ μετά από αίτηση στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης, κόπηκαν δέντρα και καθάρισαν και το πεζοδρόμιο, όσο για πάνω στο οικόπεδο , ο ιδιοκτήτης είναι υπεύθυνος για καθαριότητα και πυροπροστασία, όποιος περάσει από Ολύμπου θα δει το αποτέλεσμα

    • Το θέμα δεν είναι ότι είδε ποντίκια σε χωράφια, αλλά το ότι οικόπεδα γίνονται χωράφια με ο, τι αυτό συνεπάγεται για μια κατοικημένο περιοχή. Πολύ βουκολικοί και φυσιολάτρεις τεμεκ γινατε όλοι και τίποτα δε σας ενοχλεί, παντού να είναι αδέσποτα σκυλιά, άναρχη βλαστηση κλπ, βέβαια στων αλλονων τις γειτονιές καλύτερα να είναι αυτα. Εγκατάλειψη κι από αδιάφορους ιδιοκτήτες που δεν περιποιουνται την περιουσία που έχουν το προνόμιο να διαθέτουν, αδιαφορία και για τις περιοχές που είναι δικαιοδοσία του Δήμου και άτυπη αξιοποίηση τους από φορτηγά τώρα για να μιλήσουμε για το συγκεκριμένο οικόπεδο της φωτογραφίας. Παρατυπια παντού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.