Στην Κοζάνη θα βρεθεί την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς

4 Σεπτεμβρίου 2022
06:38

 

Στην Κοζάνη θα βρεθεί την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς. Ο κ. Σχοινάς θα έχει επαφές με αυτοδιοικητικούς και φορείς της περιοχής σε μια προσπάθεια να παρακολουθήσει και να καταγράψει θέματα που έχουν σχέση με το χαρτοφυλάκιό του που αφορά στην προώθηση του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής.

Είναι η πρώτη φορά που στην περιοχή θα βρεθεί στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε αυτή τη βαθμίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του “Χ” το ενδιαφέρον για την επίσκεψη εκδηλώθηκε από τον ίδιο τον κ. Σχοινά. Μάλιστα στις επαφές με τα αρμόδια γραφεία που προετοιμάζουν την επίσκεψη, ξεκαθάρισε πως η επίσκεψή του δεν έχει να κάνει με θέματα απολιγνιτοποίησης και Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας αλλά επιθυμεί να συνομιλήσει με αυτοδιοικητικούς και φορείς για την ποιότητα ζωής στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το πως αυτή μπορεί να αναβαθμιστεί.

www.xronos-kozanis.gr

5 σχόλια

  • Στην απολιγνιτοποιηση και την πράσινη συμφωνία μέσα από το ΕΣΠΑ τα πήγε μια χαρά η κυβέρνηση και ο περιφερειάρχης. Τι να ασχοληθεί κοτζαμ αντιπρόεδρος. Για δε τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής όπως τον έκαναν τα τελευταία χρόνια καλύτερα να μη μας τον θυμησει.

  • Επίτροπος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκου τροπου ζωής…. Δηλαδή μισθός 30000/ μήνα και επίδομα ειδικό προσαρμογής όταν συνταξιοδοτείται κάποιος; Γιατί αυτές είναι οι αμοιβές τους!
    Ρε τι θέσεις ανακαλύπτουν για να βολεύουν και να κονομανε!

  • Έρχεται για να μας μάθει τον ευρωπαϊκό
    Τρόπο ζωής,μπουρδολογοι,εεεε μπουρδολογοι!
    Θα μας μάθετε να ζούμε ευρωπαϊκά,έτσι που μας καταντησατε,με την μεγαλύτερη ανεργία στην Ελλάδα και με μείωση πληθυσμού 11% με τη χθεσινή απογραφη!!
    Αδειάζει η Δυτική Μακεδονια βρε μπουρδολογοι!!
    Τι Κοζάνη,τι Λωζανη!
    Επίβιωση( ακόμα) η μιά,ζωή α ν θ ρ ω π ι ν η η αλλη!

  • Ωχ αυτό προμηνύει κάποιο ειδικό κονδύλιο για να πληρώσει 100 τοπικούς Ευρωπαϊστές να μας λένε πως είμαστε οι πιο ευτυχισμένοι του πλανήτη με διαφημιστικές εκδηλώσεις κλπ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.