Το παντοπωλείο Τσοτύλι φέρνει την παράδοση στην 86η ΔΕΘ, στο περίπτερο 8, stand 47

4 Σεπτεμβρίου 2022
20:52
Κανένα σχόλιο

Το παντοπωλείο Τσοτύλι, ένα παντοπωλείο που αγαπά και σέβεται την παράδοση, που στηρίζει τα ελληνικά προϊόντα καθώς και τους Έλληνες παραγωγούς, τις οικοτεχνίες, τους γυναικείους συνεταιρισμούς συμμετέχει στην 86η ΔΕΘ. Είναι η ευκαιρία σας, αν δεν έχετε επισκεφτεί το Παντοπωλείο στη Μ. Μπότσαρη 129 στη Θεσσαλονίκη, να το επισκεφτείτε στη ΔΕΘ, στο περίπτερο 8, stand 47. Είναι η ευκαιρία σας, να γνωρίσετε την οικογενειακή αυτή επιχείρηση, να μάθετε την ιστορία της που κρατά από το 1950 καθώς διατηρούν κρεοπωλείο 3ης γενιάς (NISIS) στο Ιστορικό χωριό ΤΣΟΤΥΛΙ, να δοκιμάσετε και να δείτε κάποια από τα προϊόντα τους. Παραδοσιακά ζυμαρικά (χυλοπίτες, πέτουρα, τραχανάδες), γνήσια όσπρια Βοϊου, προϊόντα Γρεβενών, αλεύρια της Δυτ. Μακεδονίας, πατσάς Τσοτυλίου, ξινοτύρι ή ανεβατό ,μπάτζος, τσίπουρο, παραδοσιακά κρασιά της περιοχής όπως το γνωστό κρασί Αγίασμα αλλά και κρασιά Σιάτιστας, λικέρ κράνο, ζυμαρικά από την Πιερία και την Κέρκυρα και φυσικά Σουτζουκ λουκουμ Κομοτηνής, είναι κάποια από τα προϊόντα που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να μάθετε γι’ αυτά. Στην επίσκεψή σας στη ΔΕΘ θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε για τις ειδικές προσφορές του καταστήματος για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Καθημερινά φυσικά, μπορείτε να επισκέπτεστε το Παντοπωλείο, στη Μ.Μπότσαρη 129 (Κ. Τούμπα) όπου σας περιμένουν παραδοσιακές γραβιέρες, κεφαλογραβιέρες, φέτα, παραδοσιακά γιαούρτια, αλλαντικά, χωριάτικα λουκάνικα, λουκανίτσες όπως παλιά με πράσο, έτοιμος μαγειρεμένος πατσάς, παστουρμάς, Κοζανίτικα κιχι, σάλτσες, δημητριακά, ζυμαρικά, λικέρ, γλυκά κουταλιού και κρασιά . Μην φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε Σουτζούκ Λουκούμ και καριόκες Κομοτηνής, χαλβά Φαρσάλων και χωρίς να προμηθευτείτε ΓΝΗΣΙΑ όσπρια Τσοτυλίου και Καστοριάς, παραδοσιακά λουκάνικα και έξτρα Παρθένο ελαιόλαδο από το Κιάτο Κορινθίας.

Οι εκτός Θεσσαλονίκης, μπορείτε να δείτε και να προμηθευτείτε τα προϊόντα του Παντοπωλείου με ένα κλικ στο http://www.tsotylipantopoleio.gr/shop . Περισσότερα από 500 προϊόντα σας προκαλούν να τα δοκιμάσετε.

Παντοπωλείο ΤΣΟΤΥΛΙ λοιπόν, ένα παντοπωλείο που τιμά την ελληνική παράδοση, που προωθεί και στηρίζει μικροπαραγωγούς, που σέβεται τον καταναλωτή προμηθεύοντας τον με ποιοτικά προϊόντα και τιμές προσαρμοσμένες στην εποχή.

3 τρόποι να γνωρίσετε το ΤΣΟΤΥΛΙ

  1. ΔΕΘ 10-18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ,ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8 STAND 47

  2. Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ 129 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  3. www.tsotylipantopoleio.gr/shop

ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙ

ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 129

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2315528810

Instagram: @tsotylipantopoleio

Facebook: TSOTYLI

Tiktok: tsotylipantopoleio

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.