kozan.gr: Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Βράδυ Δευτέρας στην οδό Αγ. Σαράντα στην Κοζάνη με αγέλη αδέσποτων σκύλων (Φωτογραφίες)

6 Σεπτεμβρίου 2022
00:15

Βράδυ Δευτέρας στην οδό Αγ. Σαράντα στην Κοζάνη. Φανταστείτε να είναι κάποιος πεζός μη εξοικειωμένος με τα σκυλιά και να βρεθεί αντίκρυ με μια αγέλη όπως αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες που σας στέλνω.

26 σχόλια

  • Γιατί άμα είναι εξοικειωμένος τι θα κάνει??? Θα περάσει αμέριμνος???? Μαζέψτε τα κοπρόσκυλα άμεσα. Η στειρώσεις και οι αμπελοφιλοσοφιες δεν πιάνουν στο ελλαδισταν. Θέλει πιο δραστικά μέτρα με άμεσα αποτελέσματα. Διαφορετικά να γίνει μια λίστα με φιλοζωους και μη και να τα μοιραστούν περνοντας τα αδεσποτα στα σπίτια τους. Όχι να τα ταιζουν και να τα συντηρούν όπου τους βολεύει.

    • Εσύ εντολές να δίνεις εκεί που ξέρεις. Δε θα επιβληθείς εσύ αν θες Ελα σκρκα να επιβληθείς μάγκα. Άντε όλες οι κλανιες από το πληκτρολόγιο δίνουν εντολές . Πρόβλημα σου άμα έχεις προβλημα με τα ζώα εσύ είσαι μεγαλύτερο ζωο

      • Φίλε χωριάτη και εγώ στην ΣΚΡΚΑ μένω… Αυτό δεν με κάνει ούτε μάγκα ουτε τίποτα άλλο. Δεν δίνω εντολές απλά βαρέθηκα να ακούω χαζομάρες από κάτι τύπους σαν και του λόγου σου. Και επειδή βαριέμαι να σου εξηγώ θα σου πω ένα τελευταιο. Αν δεν είχα χάσει το σκυλί μου από φόλα , η Κοζάνη σήμερα δεν θα είχε πρόβλημα με τα αδεσποτα. Και όλοι αυτοί που ακόμα δεν ξεκίνησαν να τις ρίχνουν σημαίνει ότι δεν τα μισούν τα ζώα, αλλά δεν μπορεί να συνεχίσουν να ανέχονται την κατάληψη της πόλης από τα αδεσποτα.

  • Αντιδήμαρχε περιβάλλοντος και Πρασίνου. Κάνε κάτι. Έχεις καταλάβει ότι έχουμε φτάσει σε σημείο να σας παρακαλάμε μέσω δημοσιεύσεων σε ιστοσελίδες να κάνετε κάτι από τα αυτονόητα καθήκοντα σας;
    Με τι αφήγημα θα είστε (όλοι εσείς) ξανά υποψήφιοι;
    Πείτε μου ένα λόγο να σας ψηφίσω;

  • Οι αρμόδιοι του δήμου που κάθε μήνα παίρνουν κονδύλια για τα αδέσποτα τι έχουν να πουν;;;
    Δεν έχουν ευθύνες μόνο δικαιώματα;;;

  • Μας έχετε πριξει πια με τα ζωντανά . Μάθετε να σηνυπαρχετε με κάτι άλλο εκτός από τα έντερα σας διόλου απίθανο ούτε με αυτά να μπορείτε να συνυπαρξετε. Λύση στα αδέσποτα θα δωθεί όταν ορισμένοι σταματάνε να τα αμωλανε όταν δεν τους κάνουν τη δουλειά δλδ κυνηγοί βοσκοί κλπ η όταν τους χαλάνε τη μόστρα πχ η κυρά Μαρία η οποία νομίζει ότι το σκυλί είναι λούτρινο και όταν γίνουν στειρώσεις και υιοθεσίες σωστά κι μαζικά. Μέχρι τότε μάθετε να σηνυπαρχετε με αυτά να τα κατανοείτε για τις δύσκολες συνθήκες που ζούνε και δώστε τους κάνα φαι άμα γουστάρετε καλοί μου χριστιανοί μόνο στα λόγια βέβαια . Αυτά περί του πάρτο σπίτι κλπ το χετε κάνει πιπίλα. Εσύ άμα δε μπορείς τράβα σπίτι σου το ότι φοβάστε τα σκυλιά δικό σας πρόβλημα είναι δε σημαίνει ότι πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου γης. Αυτά τα ολίγα και κομμένες οι μαγκές μεγάλα λόγια από το πληκτρολόγιο

    • Αυτά να τα πεις στον άνθρωπο που του επιτέθηκαν χθες και τραυματιστηκε για να προστατεύσει το παιδί του. Αν συνεχίσει όμως αυτό, θα αρχίσουμε τις μηνύσεις κατά παντός υπεύθυνου και θα είναι και οι φιλοζωικες ομάδες μαζί!!!

    • Δεν ζει στο δάσος ο κόσμος για να συνυπάρχει με τα ζωντανά, για την “πόλη” που ζούμε υπάρχουν νόμοι και για τα ζωντανά και για τούς ανθρώπους και αυτό που λέει ο κόσμος είναι πως πρέπει να εφαρμοστεί.

    • Ειναι ζωα που τρεφονται με κρεας, τι δεν καταλαβαινετε, αρνουμενοι τη φυση τους τι νομιζετε οτι κανετε.Να φανταστω οτι στη θαλασσα ανετα κολυμπατε με καρχαρια διπλα.

    • Μωρέ τι μας λες, δεν είσαι καθόλου καλά που θα συνυπάρξουμε με τα αγριόσκυλα και να φοβόμαστε να περπατήσουμε. Τα αδέσποτα να μαζευτούν και να εξαφανιστούν
      άμεσα από τις πόλεις και τα χωριά, αν θέλεις εσύ μπορείς να συνυπάρξεις με αυτά στο κτήμα σου και στην αυλή σου ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ

    • Εσυ να φανταστω κυκλοφορεις εξω χωρις φοβο οταν βλεπεις τετοια σκυλια και τα παιδια σου παιζουν αμεριμνα στους δρομους , εισαι ησυχη! μαλλον κ εσυ καμια φιλοζωη εισαι που τα ταιζει στον δρομο κ δεν εχει καμια ευθυνη για τον σκυλο που ταιζει! αλλα εισαι και καλη χριστιανη!

    • Μωρη ή Μωρέ που μου γίνατε όλοι φιλοζωοι κοιτάξτε να δείχνετε αλληλεγγύη σε ανθρώπους κι αφήστε τα σάπια της φιλοζωιαςυ…άιντε γκωσαμετ με όλους εσάς που τα βγάζετε βόλτα χέζουν και δεν τα μαζεύετε, γαβγίζουν μέρα νύχτα, τά ταιζετε κατοσταρικα ευρώ όλο τό χρόνου αντί νά ταισετε καμιά οικογένεια και μας την λέτε κι από πάνω…..

    • Και όταν λέμε πουθενά, ενοούμε ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!
      Γιατί απλά, οι εποχές των σκλιάιδων, σαν εμένα το 80, όταν ήμουνα μικρός, φύγαν ανεπιστρεπτή!!!
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΚΛΙΑ ρε παιδια!!!

  • Άμεσα να μαζέψετε όλα τα κοπρόσκυλα.Ανεβαινουμε προς τα ηπειρωτικά και ο πληθυσμός των σκυλιών είναι μεγαλύτερος από τους ανθρώπους.Να γίνει κάτι άμεσα αυτά τα κοποοσκυλα είναι επικίνδυνα

  • Αυτή που γράφει από τη Σκρκα κ δίνει οδηγίες να μάθουμε να δυνυπαρχουμε με τα σκυλιά ας μάθει να συνυπάρχει αυτή με τους ανθρώπους. Ας μάθει να τους σέβεται, να τους υπολογίζει, να τους εκτιμάει κ μετά ας ταΐζει όλα τα αδέσποτα σκυλιά του κόσμου. Μήπως δούλεψε κ ποτέ ;;; μόνο μασλάτια μπαρ μπαρ και….

  • Η κατάσταση πλέον είναι τραγική απλά…και όχι μόνο Κοζάνη,Πτολεμαϊδα και γύρω χωριά το ίδιο σκηνικό…λυπάμαι μόνο τον άτυχο συμπολίτη που θα ξεχαστεί και θα πέσει πάνω τους.
    Πριν λίγες μέρες κόντεψαν να βγω από τον δρόμο με το αυτοκίνητο κι αυτό γιατί 7-8 μεγάλα σκυλιά ήταν φαρδιά πλατιά ξαπλωμένα μέσα στην μέση του δρόμου, δρόμος απομερος χωρίς πολύ κίνηση
    Κάποια στιγμή θα κλάψουν κάποιοι δυστυχώς από επίθεση αυτής της τραγική κατάστασης με τις αγέλες..

  • Να μαζευτούν τα σκυλιά ναι.
    Πού όμως;;Στα κυνοκομεία – κρεματώρεια;;
    Τί υποδομές έχει ο ακριβότερος δήμος σε δημοτικά τέλη για να φιλοξενήσει όλες αυτές τις ψυχές που δεν φταίνε σε τίποτα;;;Σε τίποτα όμως δεν φταίνε και οι πολίτες να κινδυνεύουν από τις αγέλες!
    Κύριοι κύριοι του δήμου αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και αναλάβετε σοβαρή δράση στο θέμα ,πριν θρηνήσουμε κάποιον όχι όμως σε βάρος των ζώων..

  • Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας και ολοι εσεις οι φιλοζωοι εαν τα λυπάστε να τα πάρετε σπίτια σας.
    Επίσης οσο κάποιοι νυχτωμενοι τα ταιζουν θα έπρεπε να ξέρουν οτι αυτα συνεχιζουν να συχνάζουν στις γειτονιές ψάχνοντας για τροφή. Μαζεύονται σε αγελες και κοντευουν να μας φάνε κάντε κατι ΑΜΕΣΑ!!!

  • Η κοινωνια μας εχει καταντησει ζουγκλα το ιδιο και οι νομοι αυτης της χωρας!!!
    Χτυπας ανθρωπο = 0 χρόνια φυλακη,0€ προστιμο.
    Χτυπας ζωο(σκυλα) σε αμυνα σου = 2 χρονια φυλακηση + 500-1000€ προστιμο.
    Μονο και μονο απο αυτα καταλαβαινει ο οποιοσδηποτε οτι οι νομοι μας ειναι για τον….!!!

  • Μαζέψτε τα κοπρόσκυλα ΑΜΕΣΑ!!!
    Δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας δεν μπορουμε να κυκλοφορήσουμε ειμαστε μες το ανχος. Μαζευονται αγελες και ειναι πολυ επικυνδινες!
    Επισης οσο κάποιοι νυχτωμενοι τα ταιζουν θα επρεπε να ξερουν οτι μετα συνεχιζουν να κυκλοφωρουν στις γειτονιες ψαχνοντας φαγητο. Και ολοι εσεις οι δηθεν φιλοζωοι(αν ειστε εστω και λιγο) που τα λυπαστε μαζεψτε τα στα σπιτια σας!!!
    Μαζεψτε τα ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.