Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης: Οι εγγραφές άρχισαν…

6 Σεπτεμβρίου 2022
12:47
Κανένα σχόλιο


Ξεκίνησαν την 1η Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στη Musicart-Νεο Ωδείο Κοζάνης. Με την εμπειρία των 10 ετών από την ίδρυση της Musicart και με πίστη, όραμα, συνέπεια μα πάνω από όλα αγάπη και πάθος για τη μουσική συνεχίζουμε για μια ακόμη χρονιά το παιδαγωγικό και καλλιτεχνικό μας έργο. Την Τετάρτη 31 Αυγούστου παρουσιάσαμε πολύ αναλυτικά το πρόγραμμα σπουδών του ωδείου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Τα μαθήματα αρχίζουν στις 15 Σεπτεμβρίου ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά, οι οποίες μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου θα γίνονται μόνο στο ωδείο στην οδό Σμύρνης 36 και μετά και στους δύο χώρους μας. Τα οφέλη της μουσικής για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους είναι τεράστια. Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στον όμορφο κόσμο της μουσικής.. Σας περιμένουμε!


Σμύρνης 36 – τηλέφωνο 24610 26126

Χαλκιδικής 1- τηλέφωνο 24610 39479

https://musicartkozani.wordpress.com/

https://www.facebook.com/musicart.kozan

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.