Ο Κυνηγετικός – Σκοπευτικός Σύλλογος Πολιτών Δήμου Βοΐου ενημερώνει τα μέλη του

6 Σεπτεμβρίου 2022
21:49

Ο Κυνηγετικός – Σκοπευτικός Σύλλογος Πολιτών Δήμου Βοΐου ενημερώνει τα μέλη του ότι την Παρασκευή, 9-9-2022 και την Παρασκευή 16-9-2022, στο Δασονομείο Σιάτιστας, θα βρίσκεται ο υπεύθυνος θήρας του Δασαρχείου Τσοτυλίου, από 9:00 π.μ., για την έκδοση αδειών θήρας για την κυνηγετική περίοδο 2022-2023. Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου, που διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση της άδειας θήρας, να τα προσκομίσουν για την έκδοση της άδειας.

Να σημειωθεί ότι οι άδειες μπορούν να εκδίδονται και στα κατά τόπους Δασαρχεία, κατά τις εργάσιμες ημέρες.

Ο Σύλλογος ενημερώνει τους κυνηγούς ότι για τη νόμιμη άσκηση θήρας, είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την άδεια θήρας, θεωρημένη από το Δασαρχείο και ότι οποιοδήποτε άλλο έγγραφο δεν διαθέτει νομική ισχύ.

Σε ότι αφορά το θέμα της ηλεκτρονικής σήμανσης σκύλων (chip) και του αντιλυσσικού εμβολίου, όλοι οι ενδιαφερόμενοι κυνηγοί και πολίτες μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Από το Δ.Σ.

8 σχόλια

  • ” ω ρε λεβεντες!!!
    Και τα σκοτώνετε και τα μαγειρεύετε και καλεσμένη η πεθερά,γιατί η μάνα μένει δύο τετράγωνα παρακατω”
    Θεόδωρος Κοκολοτρωνης!!

  • Καρμίρηδες,στα κρεοπωλεία πουλάνε και κοτόπουλα,χώρια που παίρνετε μαζί σας και 16 χρόνα παιδιά και μαζί σας και στον λαιμό σας!
    – έχεις κάποιο χόμπυ;
    – σκοτώνω πουλιά,λαγους και γουρούνια!
    Ειδικά λαγους,λαγους,λαγους!
    ” τρέμει σαν τον λαγό”

    • εμείς δεν θέλουμε κρεοπωλείο, θέλουμε άγριο και το παίρνουμε και το χαιρόμαστε στο οικογενειακό τραπέζι, εσύ φάε την υποκρισία σου που λυπάσαι κακομοίρη τον λαγό αλλά όχι το εκτρεφόμενο ζώο που μπαίνει στο σφαγείο, ναι είναι το ίδιο ζώο που τα υπολείμματα από το σφαγείο θα γίνουν σκυλοτροφή και γατοτροφή και εσύ θα περηφανεύεσαι ότι είσαι ζωόφιλος.

    • άλλος ένας φθηνός φιλόζωος από τα Lidl, λυπάται τα πουλιά, τους λαγούς και τα γουρούνια που θηρεύουν οι κυνηγοί αλλά όχι τα ζώα που παίρνει από το κρεοπωλείο και ρίχνει στην κοιλιά του…….είστε για πολύ γέλιο και χλαπάτσα εσείς οι φιλόζωοι από τα Lidl.

  • Τσιφούτηδες,καλά σας λέει,κρεοπωλεία δεν υπάρχουν στη γειτονιά σας;
    Τον παγωμένο τον λαγό,τον σημαδεύετε ή τον πιάνετε με τα χέρια;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.