Πολιτική εκδήλωση την Κυριακή 11/9 στην Πτολεμαίδα με κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Όλγα Μαρκογιαννάκη

7 Σεπτεμβρίου 2022
17:40

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης και η Τοπική Οργάνωση Εορδαίας προσκαλεί όλους τους φίλους και τα μέλη της Παράταξης στην πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11-09 και ώρα 20:00 στο Εργατικό Κέντρο Εορδαίας. Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Όλγα Μαρκογιαννάκη.

18 σχόλια

  • θα ζητήσει άρση απορρήτου για την επισύνδεση όπως κάνει και ο πρόεδρός της, ενώ ξέρουν ότι δεν γίνεται.

    Παραδέχομαι παντως τους ΠΑΣΟΚτζήδες που πολύ πονηρά δεν δέχτηκαν ενημέρωση για το θέμα και το αφήσαν στο γήπεδο της ΝΔ γιατί αλλιώς θα ρωτάγαν όλοι τον Νικολή για το τι έγινε…τώρα αφήσαν την μπάλα στον Κυριάκο και λένε “αααα να άρετε το απόρρητο” λες και δεν ξέρουν ότι δεν γίνεται ή ότι δεν πρέπει να γίνει….

  • “Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης και η Τοπική Οργάνωση Εορδαίας”

    οκ καταλαβαίνουμε ότι παίζει υψηλή στήριξη.

    • Εσυ μάλλον θες να χτίσεις το δικό σου και σε κόψανε απο καμία λίστα μάλλον , δεν πειραζει αυτούς θα ψηφίσεις παλι ούτως η άλλως

  • Αντε καμια ομιλία αντε καλο δημοσίευση άρθρου και μετα υποψήφια για να πάρει το δαχτυλίδι του Παρι. Λες και δεν ξέρουμε τι παίζει…..αλλου ρα

  • Έλεος ποια με την οικογενειοκρατία. Σε όλα τα κόμματα το χρίσμα πάει από χέρι σε χέρι. Αφήστε χώρο και σε κανένα άλλο νέο άνθρωπο. Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω αυτοδημιούργητοι και με πολλά τυπικά προσόντα που το μόνο τους μειονέκτημα είναι η έλλειψη γνωριμιών και χρήματος.

  • Να γελας ,να κλαις?και τα δυο ταυτοχρονα και να σου ερχονται δακρυα στα ματια απο τα γελια.συντροφοι του νεοθασοκ ο μακαριτης ο γιαννοπουλος το ελεγε πολυ κομψα “τενεκεδες ξεγανωτοι”.

  • ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ,ΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣΑ ΜΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΟΛΓΑ.

  • Οι παθογένειες του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ είναι τόσες πολλές και τόσο μεγάλες που δεν πρόκειται ποτέ ξανά να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον προοδευτικό χώρο και να εμπνεύσει τον δημοκρατικό κόσμο. Η συγκεκριμένη μεθόδευση είναι σταγόνα στον ωκεανό.

  • Η συγκεκριμένη έχει συγγενικούς δεσμούς με την οικογένεια Ανδρουλάκη καθώς και οι δύο κατάγονται από την Κρήτη και φυσικά δεν έκρυψαν την συγγενική τους σχέση ποτέ. Ήταν φυσικό επόμενο να την προωθήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Κοζάνη. Βέβαια η οικογένεια έχει και μακρά σχέση στήριξης με την οικογένεια Κουκουλόπουλου. Αυτό θα δημιουργήσει σαφώς εντάσεις καθώς ο Πάρης έρχεται δεύτερος σε στήριξη, αλλά από την άλλη η δύναμή του είναι μεγάλη. το πρόβλημα έγκειται στη δεύτερη ψήφο κάτι που θα φέρει τον Πάρη αντιμέτωπο με όλο το ψηφοδιαμεριστικό σύστημα που έχει χτίσει εδώ και δεκαετίες. θα έχει ενδιαφέρον.

  • Ο Μαρκογιαννάκης επειδή όλα τα χρόνια κινούνταν κάτω από το ραντάρ έχει την εντύπωση ότι με την κόρη του θα γίνει το ίδιο σχετικά με την υποψηφιότητα της.

    Όχι μάγκα δεν παίζει.

    Κάνε τα παιχνιδάκια σου στο κόμμα (που έβαλες τον μικρό να κάνει κουμάντο) και την απάντηση θα την πάρεις στις εκλογές.
    Φιλάκια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.