Koζάνη: Aνοιχτή εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώνεται από τη Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων με θέμα «Επεν-Δυτική Μακεδονία: Περιφερειακή Ανάπτυξη, Νέα Οικονομία» την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου

7 Σεπτεμβρίου 2022
18:19
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει η Νέα Δημοκρατία ενόψει της έναρξης της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώνεται από τη Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων με θέμα «Επεν-Δυτική Μακεδονία: Περιφερειακή Ανάπτυξη, Νέα Οικονομία» και η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:30 στην Κοζάνη στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι:
– Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης
– Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης
– Η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν:
– Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης
– Η Επικεφαλής Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου
– Ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κοζάνης Γιάννης Μητλιάγκας
– Ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων ΝΔ Άκης Μπάφας
– Ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Ν. Κοζάνης Λύσσανδρος Μεταξάς
– Ο Καθηγητής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Στέργιος Λογοθετίδης
– Ο Διευθύνων Σύμβουλος  KEYVOTO Δημήτρης Παπαδημητρίου
– O Αν. Καθ. Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Παναγιώτης Σαρηγιαννίδης
– Ο Ιδρυτής Proud Farm Στάθης Πασχαλίδης
– Η Πρόεδρος Δ.Σ. Solergon Α.Ε. Αναστασία Καραλιοπούλου
Την εκδήλωση θα συντονίσουν η Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ αρμόδια για τα περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης Έλενα Σώκου και η Αναπληρώτρια Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων ΝΔ Έρη Τόκα.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

16 σχόλια

  • Φανταζομαι η υποδοχή τους θα γινει μετα βαιων και κλαδων, ε?
    Χαιρετουρες, αγκαλιες, φιλιά, φιλοφρονησεις και γλυψιμο στο φουλ.
    Αντι να τους παρουμε με τις πετρες και να ξεχασουν που πεφτει η περιοχη μας στον χαρτη.
    Ρεντικολα

  • Δεστε τον,μέσα στα μάτια του,ο κόσμος όλος,ο κόσμος των γελωτοποιων,ακόμα κι αυτός βαρέθηκε τα ψέματα του!
    Μια φωτογραφία χίλιες λεξεις

  • Ολοι οι ανυπαρκτοι θα μαζευτουν να μιλησουν με μπροσταρη τον πιο επικινδυνο ανυπαρκτο σαλτιμπαγκο της πολιτικης ζωης…. για πολλα γελια!

  • Συντροφια ετοιμοι για ομιλια του Πολλακη,ηρθε και ο Αλεξης στην Βεροια ,τον εραναν με ροδοπεταλα ,υπαρχουν και ηχητικα,παμε δυνατα να ακουσουμε καινουργια νταουλια και σκισιματα,ετσι να γουσταρουμε με κλεισιμο τραπεζων,ξανθο γενος,νομισματοκοπεια,αληθεια ακουσατε τον Λαφαζανη?ετοιμα ολα τα τσιρκοπουλα απο τερενς μεχρι αντωναρο,μη ξεχασετε τον Πανο αυτον με τις πολλες στολες!

    • Αναπτυξακια τις φαπες που πεφτουν στον συρφετο σας ακομα και εκ των εσω απο Καραμανλη και Σαμαρα εσυ τις ακους η ζεις στην Σομαλια?
      Γιατι οτι τρωτε και θα φατε κι αλλη μια μεγαλη φαπα στις εκλογες που πλησιαζουν απο τον λαο αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
      Μεσα σε 3 χρονια (για να μην μιλησω για διαχρονικα τι εστι ΝΔ και κυριως Μητσοτακεικο γενικοτερα που τα ξερει και η κουτση Μαρια αυτα) εχετε καταστρεψει την Ελλαδα…. 35.000 νεκροι , βια νοθεια τρομοκρατια διχασμος στο αποκορυφα τους , κλεισιμο μαγαζιων , ανεργια στα υψη
      και ακομα εχετε αυτο το απυθμενο θρασος να μιλατε νουδουλικα της φανφαρολογιας και της μπουρδολογιας? Παρτε κανενα ελικοπτερακι βρε ατιμουτσικα γιατι τα ειδικα δικαστηρια που προσπαθουσατε εντεχνως να τα στησετε με ψεματα για τον Συριζα θα ειναι αυτα τα ιδια που σε λιγο καιρο δεν θα προλαβαινουν να δικαζουν τα σκανδαλα και τα τετριμενα σας.

  • Ψεκασμενε εεε ψεκασμενε συντροφε παιξε το νταουλι σου ,κοιτα τους, υπουργους σου στο ειδικο δικαστηριο(Παπας),δες την αθωωση πολιτικων προσωπων στην υποθεση novartis, ακου τι λεει στην συνεντευξη του ο Λαφαζανης για τις παρακολουθησεις.Και τωρα συνεχισε να γραφεις για την κακια δεξια και οτι θα σωσεις την Ελλαδα με τους επενδυτες απο το Πακισταν , το Αφγανισταν και το Γαλλικο Κονγκο…..

  • Τώρα ρε παιδιά πέρα από τις κοκορομαχίες αναρωτιέμαι πόσο μεγάλη είναι η δημοσκοπική κατρακύλα της ΝΔ στην Δυτική Μακεδονία. Αυτό το πράγμα να έχουμε κάθε εβδομάδα επισκέψεις Υπουργών και Υφυπουργών σε κάθε Περιφερειακή Ενόητα της ΠΔΜ δεν έχει προηγούμενο. Είδατε ποτέ ξανά εσείς Πρωθυπουργό να επισκέπτεται μέσα σε τέσσερις μήνες δύο φορές την ίδια πόλη; Και καθήστε να δούμε μήπως ξαναέρθει ο έρμος. Κατέστρεψε την κομματική του βάση με τη βίαιη απολιγνιτοποίηση που οραματίστηκε και τώρα το φυσάει και δεν κρυώνει.

    • Στην καλπη η μεγαλη δημοσκοπηση,να εχεις στο νου σου ομως τα συντροφια του πασοκ κυνηγησαν τον απλο κοσμο της δεξιας και αυτος δεν το ξεχνα,εκτος αυτου τον χλευαζαν.Γιαυτο το λογο μην περιμενεις μεγαλες ανατροπες.

  • Αντιπαθής ή συμπαθής πάντως ειναι απο τους πιο ενημερωμένους υπουργούς και τους δικούς μας εδω τους παιζει μπαλα γερή και μονότερμη!

  • Χαρακτηρίζουν τις ΑΠΕ στην περιοχή μας ,εμβληματικές επςνδύσεις και κανείς απο τους τοπικούς παράγοντες δεν μιλάει για να σταματήσουν το δούλεμα. Η πρίζα εδώ και τα έσοδα στην Αθήνα.
    Εμβληματική επένδυση είναι αυτή που δημιουργεί μόνιμες θέσεις εργασίας στην περιοχή μας.Η περιοχή ρημάζειιιιι!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.