kozan.gr: Έφτασε, πριν από λίγο (12:30 το μεσημέρι), στην Πτολεμαΐδα, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Κυβερνητικού κλιμακίου στην περιοχή – Βόλτα στα cafe της πόλης (Bίντεο)

8 Σεπτεμβρίου 2022
12:39

 

Έφτασε, πριν από λίγο (12:30 το μεσημέρι), στην Πτολεμαΐδα, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Κυβερνητικού κλιμακίου στην περιοχή. Βόλτα στα cafe της πόλης.

 


30 σχόλια

  • βλεποντας αυτες τις γελοιοτητες αναρωτιεμαι και λεω οτι σαν λαος οτι τραβαμε το κεφαλι μας φταιει αφου χαριεντιζομαστε μεχρι και με τον αδωνι,οσον αφορα τους εργατοπατερες της δεη ας βγαλει ο καθενας μας τα συμπερασματα του κατα ποσον ενδιαφερονται για την δεη και για τον τοπο,απλα νομιζω οτι ενδιαφερονται για την παρτη τους

    • Εργατοπατερες τεμπέληδες που ζούνε εις βάρος της κοινωνίας, ααααρρρρεεεε
      Δεητζιδες πόσο κακό κάνατε στην κοινωνία, όσο για τους ψηφοφόρους αυτών των εργατοπατερων ότι και να πούμε χαμένο πάει,
      Πες πιος είναι ο… φιλος σου να σου πω πιος είσαι

  • Μια χαρά, μπράβο τους…Όλα αυτά τα συγκεκριμένα άτομα κάθε μέρα καφέ και ο μήνας έχει 9… Αυτοί μας έφτασαν εδώ που είμαστε…

  • Συγχαρητήρια στους “εκπροσώπους” των εργαζομένων της ΝΤΕΜΕΚ- ΔΕΗ και τα “ειδικά” στελέχη που μορφώθηκαν πρόσφατα και πήραν μισθούς που ούτε τους ονειρεύονταν ούτε και τους δικαιούνταν. Φιλιούνται – αγκαλιάζονται τα φιλαράκια και την ίδια στιγμή “τα όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται”. Να σας χαιρόμαστε όλους!

  • Μερικοί χαρτογιακάδες παππούδες που ακολουθούν πιστά και ευλαβικά το κόμμα έτρεξαν να τον προϋπαντήσουν. Γεροδαπιτες προσοχή μη γλίστρησετε στα σάλια σας.

  • Το ότι υπάρχουν ακόμη πολίτες που χαιρετάνε, βγάζουν φωτογραφίες, δίνουν τα χέρια σε έναν άνθρωπο που έχει καταστρέψει την χώρα, δεν έχει προσφέρει τίποτα και όλοι γνωρίζουν το πολιτικό υπόβαθρο του, θα πρέπει να μας ανησυχήσει δέοντος!

  • ” βλέποντας αυτά τα καραγκιοζλίκια,τους γελωτοποιούς,τα Άχθη πολιτικής Αρούρης,ντρέπομαι που ανήκω στο ανθρώπινο είδος,παραφραζοντας τα λόγια του Τζ,Χόρτον,λόγια που ειπε,βλέποντας τις κτηνωδιες των Τούρκων εις βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού!!
    ” Η Σμύρνη φλεγεται”
    Και εν ετει 2022, η Ελλάδα φλεγεται με τους σακτιμπαγκους,του καφενειου;ή Ελλάς,όπως την κατάντησαν τα πολιτικά κουρκουλούκια,τα μαυρογιαλούρειά Άγη και Άχθη!
    Θεός φυλαξοι!!

  • Εκεί στην Πτολεμαΐδα έπρεπε να τους πάρετε με τις ντομάτες. Ραγιάδες μια ζωή. Μακεδονομάχοι και εργατοπατερες του…
    Αυτός ο Μάστορας δεν είχε πει ότι θα πάρει σύνταξη και θα φύγει;

  • μην ξανακουσω κανεναν να μιλαει γιατι εχουμε αυτα τα χαλια σαν κοινωνια..αυτος ο μαστορας σιγουρα εκπροσωπει τους εργαζομενους?κυβιστηση φουλ…

  • Πολύ καλά κάνουν. Αυτοί είμαστε, αυτοί είναι οι τοπικοί μας παράγοντες. Κράζουμε στα facebook και μόλις χρειαζόμαστε τίποτα παρακαλάμε τους κομματάρχες για ένα 8μηνο, κανένα ρουσφετάκι ή μια συνάντηση με κανένα βουλευτή ή υπουργό με αντάλλαγμα τα ψηφαλάκια.
    Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σε αυτόν τον άμοιρο τόπο γιατί κανένας δεν θέλει να αλλάξει.

    • Τα είπες όλα ρε φίλε…Το σχόλιο σου να αναρτηθεί σε όλους τους δημόσιους χώρους και ειδικά στα σχολεία μπας και τα παιδιά μας δώσουν αξιοπρέπεια και περηφάνια σε αυτό τον τοπο

  • Εσάς ρε εργατοπατερες πριν λίγα χρόνια στο ξενοδοχείο δεν σας είχε ξεφτυλισει;Τώρα τρέχετε και του φιλάτε και τα πόδια ;Την ώρα που ο νόμος αργοασβηνει;

  • Ο σωστός τίτλος του άρθρου θα ήταν « Δεν τόλμησε να πάει στα καφε της πόλης ο υπουργός καταστροφής της χώρας» Αυτός δεν ήταν που ήθελε να του παραδώσουμε τα κλειδιά από τα μαγαζιά μας; Αυτός που μας είπε να συγχωνευθούμε η να κλείσουμε και πως δεν έχουμε θέση στην ελληνική κοινωνία.
    Αλλά πήγε στο γνωστό καφε που ήξερε ότι θα τον περιμένουν με πλατιά χαμόγελα οι όμοιοι του, το στέκι του άλλου υφυπουργού .
    Όλα στημένα!!!!

  • Ο πιο ατσαλακοτος υπουργός
    Ο μπουμπουκος……τον χαιρετανε και τον δίνουν τα χέρια
    Τρομπες το χειμώνα που θα σας κλείνει το ρεύμα και θα ζεστενεστε με τα χνωτα σας τότε να σας δω …… τρομπες πληρώνεται μόνο μια ζωή

  • Εσείς που του δώσατε το χέρι και τρέξατε να βγάλετε φωτογραφία με αυτόν που σας ξευτύλισε σε γνωστό ξενοδοχείο Νεοέλληνες όταν σας έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ να του τον δώσετε.

  • Είναι αλήθεια πως μετά από την επίσκεψη και τα αγκαλιασματα, χρειάστηκε η συνδρομή του δημου ώστε να πλύνει τον δρόμο διότι γλιστρούσε επικίνδυνα;

  • Βρέθηκαν οι πρόθυμοι γλύφτες, εμετός. Αντί να τον κράξετε, εγώ θα ντρεπόμουν να με δουν μαζί του.Σας λυπάμαι κακόμοιρα ανθρωπάκια.

  • Οπως παντα οι προθυμοι γλυφτες και αυλικοι πρωτοι και καλυτεροι
    Παντελιδη εγλυψες καλα τον ανυπαρκτο? Εγω θα ντρεπομουν να φωτογραφηθω με αυτο το πραμα που κατεστρεψε την περιοχη με τις τακτικες του εδω και 3,5 χρονια.
    Αλλα ποιος εχασε την συνειδηση για να την βρειτε εσεις τα αυλικα ανθρωπακια. Οσο σας ταιζουν κατι τετοιοι σαν αυτον θα ειστε και του βασιλια γενια μια ζωη.

  • Από τις φωτό καταλαβαίνει κάποιος πως ο κόσμος αγνόησε επιδεικτικά τον υπουργό υποανάπτυξης και τους παρατρεχάμενους γιατί ξέρει ποιος είναι υπεύθυνος για τα σημερινά χάλια της περιοχής μας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και ΝΔ…οι παρατρεχάμενοι είναι για λύπηση δυστυχώς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.