kozan.gr: Α. Γεωργιάδης στη συνέντευξη τύπου στην Κοζάνη: “Και τα χρήματα για την απολιγνιτοποίηση πήραμε και τα υψηλά ποσοστά απολιγνιτοποίησης πήραμε κι η απολιγνιτοποιηση δεν έχει γίνει αφού αυξάνεται η χρήση του λιγνίτη. Άρα λοιπόν στην πραγματικότητα για την Δ. Μακεδονία τίποτα δε θα μπορούσε να πάει καλύτερα” (Βίντεο)

8 Σεπτεμβρίου 2022
16:46

“Και τα χρήματα για την απολιγνιτοποίηση πήραμε και τα υψηλά ποσοστά απολιγνιτοποίησης πήραμε κι η απολιγνιτοποίηση δεν έχει γίνει αφού αυξάνεται η χρήση του λιγνίτη. Άρα λοιπόν στην πραγματικότητα για την Δ. Μακεδονία τίποτα δε θα μπορούσε να πάει καλύτερα”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής συνέντευξης τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κοζάνης ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης

22 σχόλια

  • Τέτοια επιτυχία… Τι λες βρε παιδί μου… Καλά, η μεγάλη μας τύχη ήταν ότι σας ψηφίσαμε. Αλλά να δεις στις επόμενες εκλογές τι μαύρο έχετε να φάτε.

  • ακουτε παιδια τι λεει ο ανθρωπος;μας κοροιδευει μες στα μουτρα μας και ο παρακαθημενος μιχαλακης παπαδοπουλος δεν βγαζει αχνα να του πει τι ειναι αυτα που λες ρε,η δυτικη μακεδονια στα χρονια που ειμαστε κυβερνηση και ειδικοτερα ο νομος μου εχασε πανω απο 1,9 δις ευρω σε εισοδημα απο την απαξιωση της δεη και την προωρη και χωρις μελετη βιαιη απολογνιτοποιηση,αλλα ειπαμε η καρεκλα του βολευτη ειναι γλυκια,10.000 το μηνα ειναι αυτα

    • Όχι 1,9 δις έχασε 1,95 δις ..για να έχανε 1,9 δις θα έπρεπε να έχανε σε τρία χρόνια που είναι ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός
      120.000 θέσεις εργασίας *15.300= 1.900.000.000 δις , για να καταλάβεις ότι λες ότι μότι για το 1.900.000.000 δις ανώνυμε.

  • Πέρα από το δούλεμα, που γίνεται μπροστά σε συγκεκριμένο κοινό, ένας δεν βρέθηκε να ρωτήσει:

    Κανένας άριστος δεν διέβλεψε την κατάσταση 3 χρόνια πριν όταν προχώρησε ταχέως η απολιγνιτοποιηση;

    Πόσα λιγνιτικά δουλεύουν σήμερα και τι ισχύ προσφέρουν στο σύστημα;

    Τα υδροηλεκτρικά δουλεύουν;

    Και αν τα παραπάνω δουλεύουν γιατί αυξάνεται συνεχώς το κόστος ενέργειας;

    • .τα πυρηνικά στη Γαλλία δουλεύουν , γιατί αυξάνεται στα ίδια επίπεδα με την Ελλάδας η τιμή .
      Η τιμή αυξάνεται γιατί είναι συνδεδεμένη με το φυσικό αέριο.
      Αν δεν αλλάξει αυτό από την ευρωπαϊκή ένωση , κάτι που ζητάει ο πρωθυπουργός από την Κομισιόν από την αρχή.
      Υστερόγραφο: ο κύριος Αδαμίδης που έλεγε ότι αν μπει ο λιγνίτης στην παραγωγή θα πέσει η τιμή , τι έγινε συνεχίζει να υπάρχει ;;

      • Δεν ελαβες υπόψη ούτε εσύ τις δύο πρώτες ερωτήσεις. Αφού δεν θέλεις να το ψάξεις, σε γνωρίζω ότι τα λιγνιτικά δεν δουλεύουν και τα υδροηλεκτρικά υπολειτουργούν. Ετσι πλούτισαν και πλουτίζουν οι παραγωγοί ρεύματος απο ΦΑ. Οι γνωστοί των μονοπωλίων. Όλοι εμείς ας αρκεστούμε στα επιδόματα.

  • υπουργος αναπτυξης και επενδυσεων στη δυτικη μακεδονια που ολοκληρα χωρια ερημωνουν λογω μεταναστευσης και ολοι οι τσατσοι καθονται και τον καμπαρντιζουν αυτον τον αχαρακτηριστο..ρε τι ζουμε πραγματικα….μνημονια μεχρι να πατησουμε κοκκινο χιονι

  • Τι έγινε με την έλευση επενδύσεων;; Το ξέχασαν το εργοστάσιο αυτοκινήτων! Μόνο λόγια μεγάλα και να μη μιλάτε!

    Ποσο θα μας κοροϊδεύουν αυτοί κ οι προηγούμενοι! Αλλά βρίσκουν κ τα κάνουν! Ποιος διεκδίκησε το εργοστάσιο; Ο Μιχαλάκης, ο Στάθης με το επιτελείο του ή ο Λαζαράκης;;;

  • Θράκη, Αν. Μακεδονία, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία, Βόρειο Αιγαίο (για να μην κατέβουμε νοτιότερα) έχουν το ίδιο ή υψηλότερο ποσοστό με τη Δυτική Μακεδονία.

    Φτάνει το δούλεμα…

  • Και μολις πεσει ο συρφετος σου Αδωνακο θα χαρουμε ακομα περισσοτερο
    και τοτε θα αρχισουμε να βλεπουμε καλυτερες μερες.

  • Τυχεροί που είμαστε και αυτό το οφείλουμε στον Άδωνι και στον Κούλη αφού τους κοροιδέψαμε τους Ευρωπαίους και πήραμε κατά τον ΕΠΕΝ ύτη Άδωνβι τα λεφτά χωρίς να γίνει η απολιγνητοποίηση, βρε κοπρίτες μας κοροιδεύεται κατάμουτρα; αντε να χαθείτε ψεύτες.

  • Είναι κρίμα ένας υπουργός να προβάλει την τυχαιότητα στην πραγματοποίηση κάποιων γεγονότων ως επιτυχία της κυβέρνησης στο χειρισμό της περίπτωσης της Δυτικής Μακεδονίας και να παινεύει το έργο του!!!

  • Το πρόσωπο της κατάντιας των Ελλήνων στον 21ο αιώνα…μαγκιά, μπριγιάν, θράσος, περιφρόνηση και νοημοσύνη περίγελου που όμως επιβραβεύεται με εκτελεστικά αξιώματα. Νοσούμε ψυχικά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.