Δράσε ΔΕΗ Σπάρτακος: “Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Άδωνις εναγκαλίζεται”

8 Σεπτεμβρίου 2022
17:28

 

Έτσι είναι.

Αν είσαι , όχι μόνον είσαι ωραίος κι αγαπημένος της Θεάς , αλλά και λατρεμένος πολλών πολλών άλλων.

Τι κι αν χθες σε έβριζε.

Τι κι αν έβαλε το χέρι του στην υπόθεση της , φέρνοντας στο χείλος του γκρεμού μια ολόκληρη περιοχή.

Τι κι αν είχαμε μέλλον λαμπρό μπροστά μας που καταρρακώθηκε με το λιθαράκι (ή καλύτερα με την κοτρόνα) που ο ίδιος έβαλε.

Κι όμως ο Άδωνης δεν πτοήθηκε.

Έφθασε στην Πτολεμαΐδα, κούμπωσε το σακάκι και ξεκίνησε τους εναγκαλισμούς (και η αλήθεια είναι πως βρήκε πολλές αγκαλιές ανοιχτές και πρόθυμες).

Χωρίς ντροπή, χωρίς συστολή, χωρίς ίχνος ενοχής κάθισε αμέριμνα να πιει τον καφέ του, την ώρα που ο κόσμος πληρώνει την ενεργειακή μετάβαση με το μεροκάματό, την υγεία, την μόρφωση των παιδιών του.

Την ώρα που θα περιμέναμε η άφιξη του Υπουργού Ανάπτυξης στην περιοχή να έχει άλλα χαρακτηριστικά, την ώρα που ο κόσμος καίγεται κυριολεκτικώς, ο Άδωνις επιδίδεται σε κοσμικές βόλτες και φωτογραφίσεις, θυμίζοντάς μας ότι η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει με τον πιο επίσημο τρόπο.

Γραφείο Τύπου

11 σχόλια

    • Μα οι ΙΔΙΟΙ αγκαλιάζουν τον Άδωνι. Οι ίδιοι που βγάζουν αυτές τις ανακοινώσεις καρμπόν…. Κατάντια μέγιστη! Απ’ τη μια πλευτά βρίζουμε τον Άδωνι κι από την άλλη τον αγκαλιάζουμε κι κόσμος νομίζει ότι αγαπάνε τον υπουργό.

    • Α βρε αγκαλιάζονται κι αυτοί. Κάθε φορά που μοιράζουν τις συνδρομές των μελών τους. Αγκαλιές και φιλιά στη μοιρασιά.

  • Ο κοσμος δεν καιγεται εσεις εκει στον τσιριζα καιγεστε γιατι βλεπετε οτι ο κοσμος δεν σας θελει και θα ξαναχασετε τις εκλογες και δεν μπορειτε να το παρετε αποφαση!!!

  • Ποιά απολιγνιτοποίηση! Τα ορυχεία και η μονάδες έβαλαν μπρος πάλι στο φουλ. Η Κυβέρνηση μόνο βλάκας δεν είναι. Πήγε πίσω όλο το πρόγραμμα της απολιγνιτοποίησης εξαιτίας της όλης κατάστασης, το οποίο πρόγραμμα είναι μαμούθ κάτι δις που απλά θα πρέπει να αξιοποιηθούν σωστά. Και δεν είναι βλάκας γιατί μόνο ένας βλάκας μένει ακλόνητος σε μία απόφαση και δεν προσαρμόζεται στη νέα κατάσταση. Κια όπως φαίνεται θα τα πάει μία χαρά και με αυτή την κατάσταση.

  • “ΚΛΑΙΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΤΟΣ ΤΗΝ ΚΛΩΣΑ”
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ.
    ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΦΑΣΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΣΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΤΙ;
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ;
    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

  • Ευτυχώς ήμουν μπροστά όταν ήρθε ο υπουργός και τα στελέχη του σωματείου τον έβαλαν στην θέση του,,,δεν ντρέπεστε καθόλου ,,,ο Μάστορας και η παρέα του όλο χαμόγελα ,,,και βελάκια ,,,ντροπή σας ,σας βλέπει ο κόσμος ,αλλά δεν σας καίγεται καρφι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.