kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Το σατιρικό – παρωδία βίντεο της στήλης από την χθεσινή επίσκεψη του Υπουργού Α. Γεωργιάδη στην Πτολεμαίδα και τη συνάντηση με τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ

9 Σεπτεμβρίου 2022
10:41

 

Το σατιρικό – παρωδία βίντεο της στήλης από την χθεσινή επίσκεψη του Υπουργού Α. Γεωργιάδη στην Πτολεμαίδα και τη συνάντηση με τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ.

 

6 σχόλια

  • Ο Κοσμος φταίει που τους εδωσε αξία και τους εχωσε με την ψηφο του στα κέντρα αποφάσεων, τον εναν μαλιστα απο δαυτους τον κανανε κ υποψήφιο ευρωβουλευτή Ρε κοσμακη της Δεη παλικάρια νέα με προσόντα και ορεξη για δουλειά δειτε τα βιογραφικά τους τι προσεφεραν για εσας και τι για τους εαυτούς τους ξυπνάτε. Κοιτάξτε αναλογιστείτε.

    • Όλους τους συνδικαλιστές, όλων των παρατάξεων, και κυρίως αυτών που είναι στην εκάστοτε κυβέρνηση,στα κέντρα λήψης αποφάσεων πρέπει όλοι οι συνάδελφοι στην ΔΕΗ οι οικογένειες τους και ή κοινωνία γενικότερα της περιοχής τους χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ,για τούς αγώνες τους για να έχουμε αυτούς τους μισθούς και αυτές τίς συντάξεις,με ότι αυτό συνεπάγεται για την ευρύτερη περιοχή! Αυτή είναι ή αλήθεια όσο και εάν κάποιους τους ενοχλεί.

  • Όχι κάτι καινούργιο αλλά δεν μπορείς να μην το πεις
    Αν δεν ήταν αυτοί οι εργαζόμενοι δεν θα είχαν χάσει τόσα πολλά να μην γράψω τα παντα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.