Ολοκληρώνονται εντός της ημέρας οι εργασίες για την προετοιμασία ανοίγματος των σχολικών μονάδων του Δήμου Εορδαίας, καθώς τα δημοτικά συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς εδώ και καιρό προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, που θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι.

Οι εργασίες των συνεργείων του δήμου ξεκίνησαν εδώ και 15 ημέρες, προκειμένου να καθαριστούν και να εξωραϊστούν οι προαύλιοι χώροι των σχολείων όλων των βαθμίδων, των Ειδικών Σχολείων και των Ειδικών Εργαστηρίων. Εκτός όμως από την κοπή κλαδιών και χόρτων, την καθαριότητα και εργασίες ελαιοχρωματισμού όπου χρειάστηκε, υπήρξε σχολαστική καθαριότητα των εσωτερικών χώρων των κτιρίων από τις σχολικές καθαρίστριες, με την πλήρη τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής.

Επίσης το διάστημα του καλοκαιριού συνεχίστηκαν οι παρεμβάσεις για την βελτίωση των υποδομών των σχολείων, ενώ ολοκληρώνονται και οι εργασίες διαγράμμισης όλων των διαβάσεων πεζών που βρίσκονται έξω από τα σχολικά κτίρια και συμβάλλουν στην ασφαλή πρόσβαση και αποχώρηση των μαθητών από αυτά.

Ευχόμαστε στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και στους κηδεμόνες υγεία, δύναμη και πίστη για την επίτευξη των στόχων τους. Καλή σχολική χρονιά!