Σχεδιασμοί και δράσεις του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αιανής

9 Σεπτεμβρίου 2022
14:38
Κανένα σχόλιο

Καθώς μπήκαμε στον Σεπτέμβριο, οι πρώτοι σχεδιασμοί του Φθινοπώρου είναι προ των πυλών. Σε αρμονία με τον τίτλο του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου, το ΔΣ οργανώνει περιοδικά τμήματα για μικρούς και μεγάλους, με διάφορες θεματικές.
Από τα μέσα του Σεπτεμβρίου και για όλη τη σχολική χρονιά, θα λειτουργήσουν στην αίθουσα του συλλόγου τα ακόλουθα τμήματα:

α) χορευτικό ( χοροδιδάσκαλοι, Αντώνης Γάτας – Ιωάννα Ευαγγελοπούλου )
β) εργαστήρι φωτογραφίας ( Δημήτρης Βαβλιάρας )
γ) τμήμα ζωγραφικής ( Αλέξανδρος Καραγιάννης )
δ) θεατρικό εργαστήρι ( θα ανακοινωθεί σύντομα )
ε) χορωδία ( θα ανακοινωθεί σύντομα )

Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από την Δευτέρα 12/9 κάθε μέρα στα γραφεία του συλλόγου 20:00-21:00
Για όσους επιθυμούν να γραφτούν σε κάποια δραστηριότητα του συλλόγου μας αλλά δεν κατοικούν στην Αιανή μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook.
Το κόστος για το χορευτικό είναι 5€ τον μήνα ενώ για τα εργαστήρια φωτογραφίας και ζωγραφικής θα είναι 20€ τον μήνα.
Οι δάσκαλοι φωτογραφίας ( Δημήτρης Βαβλιάρας ) και ζωγραφικής ( Αλέξανδρος Καραγιάννης ) θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς και τα χρήματα από αυτά τα τμήματα θα διατεθούν για άλλες δραστηριότητες του συλλόγου έτσι ώστε να επιστραφούν στον κόσμο με την μορφή πολιτιστικών δράσεων.

Παράλληλα με την διατήρηση και την ανάδειξη των πλούσιων εθίμων και παραδόσεων της Αιανής, καλούμαστε να συμβάλλουμε στη δημιουργία μιας κουλτούρας γνώσης, αισθητικής, ανθρωπισμού και σεβασμού απέναντι στη φύση. Η Αιανή, ένα χωριό που έρχεται από τα βάθη του χρόνου, μεταλαμπαδεύει στους ανθρώπους της την αγάπη για την τέχνη και την ιδιαίτερη έκφραση. Η οργάνωση των δράσεων του συλλόγου υπακούει στην προσπάθεια για την ενίσχυση της ταυτότητας στη σύγχρονη εποχή, δίνοντας βήμα και πεδίο δυνατοτήτων σε μικρούς και μεγάλους συγχωριανούς μας. Ζούμε σε έναν κόσμο πολύμορφων κρίσεων που η συνισταμένη του είναι ο πόλεμος. Βαδίζουμε μέσα στην ανασφάλεια, τη σύγχυση, τον γενικευμένο φόβο, την έλλειψη ουσίας και οραμάτων. Ας κρατηθούμε από τα μεγάλα ιδανικά του πολιτισμού και με άξονα την ειρήνη, να πορευτούμε σε τόπους όπου το ωραίο θα στήνει τα πανηγύρια του συλλογικού εαυτού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.