Ο καθεστωτικός Κ. Σανίδης και η παρέα του… (μέρος 2ο ) Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

9 Σεπτεμβρίου 2022
15:03

Μερικά ερωτήματα με αποδέκτες τα φερέφωνα και παπαγαλάκια του καθεστωτικού Κ. Σανίδη.

Πόσο δημοκρατικός μπορεί να είναι ένας που κατέχει πάνω από 30 και χρόνια την κεφαλή ενός φορέα όπως είναι η Εύξεινος Λέσχη Κοζάνης;

Πόσο υπεύθυνο άτομο είναι κάποιος που εγκαινιάζει για δεύτερη φορά δημαρχιακό κατάστημα;

(ο λόγος για τον καθεστωτικό πρώην δήμαρχο Ελλησπόντου Κ. Σανίδη που μάλλον δεν του κάθονταν καλά το ότι το Δημαρχείο εγκαινιάσθηκε επί ημερών Δημαρχίας Κυριάκου Τσανακτσίδη… η συνέχεια γνωστή, βλέπε φώτο)

Πόσο δημοκρατικός είναι κάποιος που στερεί από τους νέους την ενασχόληση τους με τα κοινά γιατί έχει κυριευτεί από τις Ερινύες; Πόσο;

Θέλετε και άλλα;

Τώρα για όλα αυτά τα φερέφωνα και τους παπαγάλους που τον περιστοιχίζουν, ο προορισμός τους είναι η χωματερή της ιστορίας. Σύντομα πολύ σύντομα θα οδηγηθούν σε αυτήν.

Ειδικά αυτοί που σε άλλες εποχές είχαν σημαία τις δημοκρατικές διαδικασίες (βλέπε ασυμβίβαστο, αλλαγές προσώπων, πολιτικών κ.α.)

Στα εναπομείναντα μέλη που τους έχουν απομείνει ψήγματα ηθικής, έστω και τώρα, να σηκώσουν το ανάστημα τους και να απαιτήσουν να ανοίξει το πρωτόκολλο εγγραφής νέων μελών και να γίνουν εκλογές αφού γκρεμισθούν τα τείχη που υψώθηκαν και διατηρούν τον καθεστωτισμό του Κ. Σανίδη στην Λέσχη.

Αυτή η εικόνα, το έλλειμμα δημοκρατίας και πολλά ακόμη δεν βοηθούν σε καμία περίπτωση την Ποντιακή υπόθεση που ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης ανέβασε πολύ ψηλά με τον διαρκή αγώνα του.

Επίσης οι εκλογές που είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνουν στις 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν… αν ναι, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το όποιο αποτέλεσμα τους!!!

Συνεχίζεται….

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος

Κοζάνη, Σεπτέμβριος 22

3 σχόλια

  • Μας κούρασες φτάνει.Τι μία ο πρόεδρος τού Δρεπάνου την άλλη ο Σανίδης. Αφού ξέρεις ότι καί μόνος να κατέβεις υποψήφιος πρόεδρος πάλι δεύτερος θά είσαι

  • Τι μία ο πρόεδρος του Δρεπάνου την άλλη ο Σανίδης μας κούρασες φτάνει Αφού ξέρεις ότι καί μόνος υποψήφιος πρόεδρος να είσαι πάλι δεύτερος θά βγείς

  • Ο Θεόφιλος έχει τα κωλυματά του, αλλα σε αυτο εχει 1000 τα % δίκαιο. Δεν μπορει ο κ. Σανίδης να κρατα τον φορέα ανενεργό ενω θα μπορουσε να ειναι ο πιο ενεργός στην περιοχή. Δεν μπορεί να μην δεινει χωρο σε νεους ανθρώπους. Μπορεί να γίνει επίτημος Πρόεδρος και να δημιουργησει προθποθεσεις νέων ανθρώπων. Το ότι συμβαινει αυτο, δειχνει αλαζονεια και οχι αγαπη για τον φορεα……δεν ειναι κριμα να παρακαλαν ολοι να “πεθανεις” κ. Σανίδη? με όλη την αγαπη, δωσε χωρο και φυγε με ψηλά το κεφάλι, αυτο δεν οδηγει πουθενά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.