Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου ώρα 4,30 ξεκινάει η φλόγα της Αγάπης από την Αγία Σκέπη με προορισμό την πλατεία Πτολεμαΐδας

10 Σεπτεμβρίου 2022
15:09

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου ώρα 4,30 ξεκινάει η φλόγα της Αγάπης από την Αγία Σκέπη με προορισμό την πλατεία Πτολεμαΐδας με αφορμή την 20η Επετειακή Λαμπαδηδρομία της Π.Ο.Σ.Ε.Α, όπου θα ανάψουμε το βωμό.  Στις 6 αναχώρηση της Φλόγας με την ποδηλατική ομάδα της ΔΕΗ cycling team για την Κοζάνη. Στις 7μμ από το Νοσοκομείο μέσο Παύλου Μελά Καταλήγουμε στην αίθουσα τέχνης για το άναμα του βωμού με αναφορά στην εθελοντική αιμοδοσία.

Η συνέχεια είναι καταπληκτική!
Συναυλία αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη!!
Σας περιμένουμε για να δώσουμε το παρόν στη δράση της εθελοντικής προσφοράς αίματος & αιμοπεταλίων
Μαζί Μπορούμε & Στηρίζουμε την Εθελοντική Αιμοδοσία.

Ένα σχόλιο

  • Ωραίο σύνθημα,
    Μαζί Μπορούμε
    Κάποτε να καταλάβουμε την αξία της αιμοδοσίας και των ανθρώπων αυτών που δίνουν ζωή εθελοντικά Ανθρωπιστικα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.