Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Κάτι πρέπει να γίνει

10 Σεπτεμβρίου 2022
16:18
Αγαπητό kozan,
Η φωτογραφία που σας στέλνω είναι από ένα σημείο της Πτολεμαΐδας, στη λαϊκή αγορά, όπου υπάρχουν τρεις κάδοι απορριμάτων. Η κατάσταση που βλέπετε επικρατεί εδώ και μέρες. Προφανώς ο απαράδεκτος συμπολίτης μας, που παράτησε τα αντικείμενα εκεί, δεν ενημέρωσε την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, που συλλέγει τα ογκώδη απορρίμματα. Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που δυστυχώς συμβαίνει κάτι παρόμοιο. Αυτός που τα παράτησε εκεί, προφανώς είναι απαράδεκτος, για να μην τον χαρακτηρίσω διαφορετικά. Από εκεί και πέρα όμως τι πρέπει να γίνει; Θα πρέπει να ενημερώσω εγώ; Κάποιος άλλος; Κι αυτό μπορεί να γίνει. Γιατί όμως να μην γίνει κάτι άλλο, πιο οργανωμένο και υπεύθυνο. Εδώ και τόσες ημέρες, κάθε βράδυ περνάει το απορριματοφόρο του Δήμου και αδειάζει τους κάδους και κάθε βράδυ βλέπουν την κατάσταση αυτή και ο οδηγός του απορριματοφόρου και οι υπάλληλοι καθαριότητας. Πόσο δύσκολο είναι άραγε, να υπάρχει ένα μπλοκάκι και ένα στυλό μέσα στο απορριματοφόρο, όπου ο οδηγός θα σημειώνει ότι στην τάδε οδό υπάρχουν ογκώδη αντικείμενα και το επόμενο πρωί να ενημερώσει αυτός το αρμόδιο τμήμα; Δεν ξέρω αν ήδη ισχύει κάτι τέτοιο. Το αποτέλεσμα πάντως δείχνει ότι είτε δεν εφαρμόζεται είτε δεν εφαρμόζεται σωστά. Το ιδανικό θα ήταν όλοι οι πολίτες να ενημερώνουν την αρμόδια υπηρεσία. Και ναι, καταλαβαίνω, ότι εάν εφαρμοστεί αυτό που προτείνω, υπάρχει ο κίνδυνος να μην ενημερώνει κανένας πολίτης. Αλλά και αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Κάτι πρέπει να γίνει.

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.