kozan.gr: Eτοιμάζονται, σιγά – σιγά, οι κατασκευές για τους πάγκους για το πανηγύρι της Πτολεμαίδας, που θα διεξαχθεί από 17 έως 21 Σεπτεμβρίου

10 Σεπτεμβρίου 2022
20:55

Eτοιμάζονται, σιγά – σιγά, οι κατασκευές για τους πάγκους για το πανηγύρι της Πτολεμαίδας, που θα διεξαχθεί από 17 έως 21 Σεπτεμβρίου

7 σχόλια

  • …και οι πτολεμαιδιωτες προετοιμαζονται για το πανηγυρι του Αμυνταιου ,αφου αυτο το φτυνουν εδω και χρονια,εδω που τα λεμε ειναι εντελως της πλακας!

      • Εκει εχει καλυτερες τιμες και ειναι πολυ μεγαλυτερο απο οτι εδω. Συν οτι αν ρωτησεις αρκετους εκθετες θα σου πουν οτι προτιμανε να πανε να ανοιξουν κατευθειαν Αμυνταιο και γυρω περιοχες παρα εδω γιατι δεν τους συμφερει οικονομικα.
        Το πιασες τωρα?

        • πρέπει να γυρίσει στη λαική αγορά ή να καταργηθεί ! το έθαψαν που το πήγανε στη γκιόλα! χρειάζεται υπομονή 4 μέρες για τους κατοίκους της λαικής για να έχουμε ξανά το πανηγύρι που αγαπήσαμε και όχι αυτό το έκτρωμα!

  • Συγνώμη αλλά είναι σωστό να στήνουν πάγκους στην είσοδο δυο σχολείων ; Δεν μπορούν να στήσουν στον πίσω δρόμο από την αλάνα ώστε να μην εμποδίζεται η πρόσβαση των μαθητών ;;;;

  • Θυμάμαι με τι ανυπομονησία περιμέναμε το πανηγύρι της Πτολεμαΐδας όταν ήσαντο πιτσιρικάδες. Τώρα, έχω να πατήσω κάτι χρόνια και δεν πιστεύω ότι χάνω κάτι!

  • Μπορουσε να γίνει η εμποροπανήγυρη η στο παρκο έκτακτων αναγκών η στο χορό πισω απο το κλειστό γυμναστήριο. Οχι σε ένα στενό χωρίς παρκινκ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.