Το Brainobrain τώρα και στην Πτολεμαίδα!

12 Σεπτεμβρίου 2022
08:23
Κανένα σχόλιο

Το 𝐁𝐫𝐚𝐢𝐧𝐨𝐛𝐫𝐚𝐢𝐧 είναι ένα πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων που βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους, ενθαρρύνοντας τα να χρησιμοποιούν τόσο τη λογική, όσο και τη δημιουργική πλευρά του εγκεφάλου τους.

Τα παιδιά που εντάσσονται στην οικογένεια του 𝐁𝐫𝐚𝐢𝐧𝐨𝐛𝐫𝐚𝐢𝐧 καταφέρνουν να ανταποκρίνονται σε πολλές ταυτόχρονες απαιτήσεις πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά και αυτό τους δίνει την ευκαιρία να μάθουν τον εαυτό τους, τα ταλέντα τους, τις δυνατότητες και αξίες όπως είναι η ευτυχία και η εμπιστοσύνη.

Ο στόχος μας είναι τα παιδιά να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες του εγκεφάλου τους, ενισχύοντας παράλληλα τις δεξιότητες, τις δυνατότητες και την ευφυΐα τους.

Τα παιδιά του 𝐁𝐫𝐚𝐢𝐧𝐨𝐛𝐫𝐚𝐢𝐧 κατανοούν όλες τις νοητικές δεξιότητές τους και μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν πολλές πτυχές τις καθημερινότητάς τους.

Από το Brainobrain ξεκινούν όλα

Ακαδημαϊκή-Επαγγελματική-Προσωπική επιτυχία

Ανάπτυξη:

Αυτοπεποίθησης

Ικανότητας λήψης αποφάσεων

Συγκέντρωσης

Μνήμης κλπ…

Προσφέρετε στα παιδιά σας ένα δώρο για όλη τους την ζωή

Δώστε τους τα απαραίτητα εφόδια από τα πρώτα τους βήματα

Ενημερωθείτε άμεσα για τα οφέλη του προγράμματος που αλλάζει τις ζωές εκατομμυρίων παιδιών στον κόσμο!

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας για πλήρη ενημέρωση σχετικά με το Πρόγραμμα

Brainobrain.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6971996640 & 6946792463

Βασ. Σοφίας 26, Πτολεμαΐδα 1Ος Όροφος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.