Ευχαριστήριο από το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

12 Σεπτεμβρίου 2022
12:12
Κανένα σχόλιο

Το αποτέλεσμα της Συναυλίας μας μετά και την αναβολή της λόγω καιρικών συνθηκών δεν ήταν το αναμενόμενο. Παρόλα αυτά καταφέραμε να την πραγματοποιήσουμε με το όποιο κόστος ήταν αυτό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Μεγάλους Χορηγούς της Συναυλίας:

Σαλάτες Πιτένη, Γάλα Μαρκάτι, Δόμηση, Γάτας Λογιστικά, καθώς επίσης και όλους τους μικρούς χορηγούς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της.

Επίσης να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Τον Δήμο Κοζάνης, τον ΟΑΠΝ Κοζάνης και τον Δήμο Εορδαίας.

Όπως και 9η Ταξιαρχία Κοζάνης και ιδιαίτερα τον Ταξίαρχο κ. Ελευθέριο Πινάκη και τον Επιτελάρχη 9ης Ταξιαρχίας Συνταγματάρχη κ. Στέφανο Δοξάκη για την βοήθεια τους.

Την Ελληνική Αστυνομία & την Τροχαία Κοζάνης.

Όλα τα μέσα ενημέρωσης (Τηλεοπτικά, Ραδιοφωνικά, Ηλεκτρονικά) της περιοχής μας.

Τα σημεία Προπώλησης.

Αλλά το Μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που στηρίξατε με την παρουσία σας την Συναυλία αυτή.

Εμείς θα συνεχίσουμε και θα τον πετύχουμε τον σκοπό όσο δύσκολος και αν είναι ο στόχος μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.