Ο καθεστωτικός Κ. Σανίδης και η παρέα του…. (μέρος 3ο) – Αποδέκτης: Ο Π.Σ. Γιώργος Χριστοφορίδης και η παρέα του…

12 Σεπτεμβρίου 2022
14:13

Αποδέκτης: Ο Π.Σ. Γιώργος Χριστοφορίδης και η παρέα του…

Ο καθεστωτικός Κ. Σανίδης και η παρέα του συνεχίζουν να προκαλούν το υγιές κομμάτι του Ποντιακού χώρου. Όχι μόνον στην Κοζάνη αλλά γενικά και σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας.

Η εμμονή τους να “κατέχουν” την ηγεσία της Ευξείνου Λέσχης και να μην ανοίγουν τις απελευθερωτικές διαδικασίες με την εγγραφή νέων μελών και στην συνέχεια μίας Γ.Σ. που θα αναδείξει το νέο Δ.Σ., έχει πάρα πολλές αναγνώσεις που αφορούν το ΟΛΟΝ του οργανωμένου και μη Ποντιακού χώρου.

Η παρακμή στην οποία έχει περιέλθει η Λέσχη εδώ και αρκετά χρόνια είναι απόρροια αυτών των λογικών και νοοτροπιών που έχουν κύριο εκφραστεί τον καθεστωτικό Κ. Σανίδη. Δυστυχώς στο κάδρο του καθεστωτισμού έχουμε προσθέσεις και στρατολογήσεις και “νέων” που υιοθετούν αυτές τις αρρωστημένες και οπισθοδρομικές πρακτικές.

Η πρόσφατη Γ.Σ. στην οποία είχαμε την επανεκλογή του επί 34 και πλέον χρόνια καθεστωτικού Κ. Σανίδη είχε και νέα “δόγματα” και “φρούτα” από εκπροσώπους του πολιτικού travel…

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι δογματικοί εκπρόσωποι της περιοχής στην Π.Ο.Ε. όπως ο Γιώργος Χριστοφορίδης που είναι και Π.Σ. σιωπούν διαχρονικά για αυτήν την ασχήμια. Σιωπή που σημαίνει ότι την αποδέχονται.

Αλήθεια, ποια είναι η θέση των εδώ εκπροσώπων της Π.Ο.Ε. για όλα αυτά που συμβαίνουν στην Λέσχη Κοζάνης;

Κ. Χριστοφορίδη γιατί σιωπάτε; Μήπως φοβάστε να συγκρουστείτε όπως κάνατε πρόσφατα και με την Π. Ε. Κοζάνης, που με την κολοτούμπα σας κοντέψατε να σπάσετε τα “πόδια” σας!!!

Κατά τα άλλα όλα βαίνουν καλώς…

Και όπως λέει το άσμα…θα σας ξαναβρούμε στους μπαχτσέδες!!!

Σημείωση. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μας δημοσιεύσουν οι της Λέσχης το πρακτικό του προεδρείου που αφορά στην εκλογική διαδικασία!!!

Συνεχίζεται…

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος

Κοζάνη, Σεπτέμβριος 22

 

9 σχόλια

  • Θεόφιλε για άλλη μια φορά εισαι απόλυτα σωστός. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε.
    Είμαστε πολλοί αυτοί που ενστερνιζόμαστε την άποψη σου.

  • Αυτός και η βασίλισσα 😅
    Δεν υπάρχει καμια περίπτωση να αφήσει την θέση για κάποιον νεότερο.
    Και κάνεις νεότερος δεν θα τολμήσει να βρεθεί εκεί όταν θα βρίσκεται υπό την σκιά των δυνοσαυρων

  • Πες τα Θεόφιλε!!!
    Ο άνθρωπος θέλει να περάσει την προεδρία στην μεθεπόμενη γενιά,ίσως σκέφτεται να μην κουράσει κάποιες γενιές.

  • Όλα αυτά τα έγραψες για να την πεις στον Χριστοφορίδη για κάποιον λόγο; Γιατί φαίνεται παντελώς άσχετο που τον αναμειγνύεις. Βασικά βάζεις μια πρόφαση την συμμετοχή του στην παγκόσμια ομοσπονδία που δεν είναι σχετικό με αυτά που γράφεις για την Εύξεινο λεσχη

    • γιατί που ακριβώς κατέβηκε υποψήφιος ο Θεόφιλος; Απλά μια ζωή κράζει τους άλλους αλλά αυτός πότε εκτέθηκε;
      και εάν έχει θέμα με την Εύξεινο Λέσχη ας πάει σε άλλο σύλλογο Ποντίων. Ανοιχτός ο δρόμος για την παγκόσμια ομοσπονδία και την πανελλήνια. Ποιος του τον κλείνει; Τι εμπάθεια είναι αυτή με τον χριστοφορίδη;

  • για ποια κολοτούμπα στην περιφέρεια του χριστοφορίδη μιλάει; λάσπη στον ανεμιστήρα ο ανύπαρκτος παπαδόπουλος. τόσα μέλη έχει η εύξεινος λέσχη για ποιο λόγο βάζει μπροστά στις ευθύνες τον συγκεκριμένο;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.