Χρυσούλα Μαρκούση (Δημοτική Σύμβουλος Βοΐου): “Τα έργα που μέχρι τώρα υλοποιεί η Δημοτική Αρχή Βοΐου είναι προτεινόμενα έργα από την αντιπολίτευση”

12 Σεπτεμβρίου 2022
18:41

Σήμερα διάβασα δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής Δήμου Βοΐου για την κατασκευή γεφυροπλάστιγγας στην Γαλατινη. Η γεφυροπλάστιγγα στην Γαλατινη ήταν πρόταση της αντιπολίτευσης στον προϋπολογισμό Δήμου Βοιου του 2020 που είχε συντάξει και ψηφίσει ως εναλλακτικές προτάσεις. Τοτε η Δημοτική Αρχή Δήμου Βοιου δεν είχε ψηφίσει τις εναλλακτικές προτάσεις του προϋπολογισμού 2020 συμπεριλαμβανομένης και της γεφυροπλάστιγγας στην Γαλατινη. Όπως δεν είχε ψηφίσει η Δημοτική Αρχή Δήμου Βοιου και τις εναλλακτικές προτάσεις του προϋπολογισμού 2021 της αντιπολίτευσης που πρότεινε την εγκατάσταση άλλων δυο γεφυροπλαστιγγών, μια στην Σιάτιστα και άλλη μια στο Τσοτύλι . Μετα από 2 χρόνια γίνεται ένα έργο πολύ πολύ μικρής κλίμακας που έπρεπε να είχε γίνει το 2020 και ο χρόνος κατασκευής του ήταν τρεις μήνες το αργότερο . Που να ήταν και κανένα μεγάλο έργο !!!!!!!! Τα έργα που μέχρι τώρα υλοποιεί η Δημοτική Αρχή Βοΐου είναι προτεινόμενα έργα από την αντιπολίτευση. Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει προτεινόμενα έργα από την Δημοτική Αρχή εκτός από «επιτυχημένες φιέστες», αλλά έργα που η αντιπολίτευση ταγμένη στο χρέος της και την αγάπη για τον τόπο δίνει λύσεις για κλάδους όπως τον κτηνοτροφικό, προς διευκόλυνση των πολιτών .

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι