Οι σαλτιμπάγκοι του Εργατικού Κινήματος – Η περίπτωση του Ε.Κ. Κοζάνης

13 Σεπτεμβρίου 2022
10:20

 

Το μονό παραταξιακό προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης πριν από λίγες ημέρες μας έδειξε τις “μασέλες” του. Μας είπε για πολλοστή φορά, πρώτα το κόμμα γιατί είμαστε στρατιωτάκια του και μετά εμείς με τα συμφέροντα μας.

Αξίες, ιδέες και διεκδικήσεις έχουν ξεχαστεί εδώ και καιρό. Αυτό που έχει μείνει από κάτι σαλτιμπάγκους του λεγόμενου συνδικαλιστικού και εργατικού χώρου που έχουν ξεχάσει πότε εργάστηκαν τελευταία φορά είναι οι μαντινάδες τους. Η παρακμή με άλλα λόγια.

Την μία αγκαλιάζονται και φιλιούνται με τους υπουργούς τους και την άλλη διατρανώνουν την “αντίθεση” τους στην καταστροφή που συντελείται στον τόπο μας με τις πολιτικές της κυβέρνησης που υποστηρίζουν και υπηρετούν.

Αλήθεια τι μπορεί να περιμένει κάποιος από μικρούς, δειλούς και απολίτικους. ΤΙΠΟΤΑ.

Στον αντίποδα τώρα έχουμε την αντιπολίτευση με τις διαχρονικές παθογένειες της να την κυριεύουν και να την κρατούν φυλακισμένη. Βλέπετε ήταν οι πρώτοι διδάξαντες όλων αυτών.

Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν οι συνήθειες τους…δεν το θέλουν. Αν το ήθελαν θα είχαν παραιτηθεί και θα ζητούσαν ένα νέο Απελευθερωτικό Συνέδριο έξω και πέρα από μεθοδεύσεις και κομματικούς στρατούς που θα υπηρετούσε καθαρά το εργατικό κίνημα.

Αυτός είναι ο Δρόμος του Εργατικού Κινήματος και όχι οι κομματικοί στρατοί και οι κομματικές φυλακές.

Πως είπαμε… όχι στην απολιγνιτοποίηση!!! Εδώ γελάνε.

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος

Κοζάνη, Σεπτέμβριος 22

3 σχόλια

  • ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΜΕΣΑ: ΚΑΡΑΛΕΥΤΕΡΗ, ΜΑΣΤΟΡΑ, ΑΔΑΜ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ: ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΜΟΣΧΟΣ, ΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!

  • Θεόφιλος πριν ολίγα Χρόνια σου δώθηκε η ευκαιρία με την ψήφο σου να ξεριζοθούνε απο Εκεί μέσα αλλά δεν τόλμησες……ξέρεις εσυ…..Τώρα φάτους στην μάπα οχι μόνο εσυ αλλά και πολλοί άλλοι!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.