Ο Μοχαμεντ Αμινου στην ΑΕΠ Κοζάνης

13 Σεπτεμβρίου 2022
14:17

 

Μετά από ένα ταξίδι “Οδύσσεια” (‘Ακκρα-Aντίς Αμπέμπα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη) , έφτασε το πρωί στη χώρα μας ο νέος μας άσσος, ο Μοχαμεντ Αμινου. Άνθρωποι της Διοίκησης τον παρέλαβαν και το μεσημέρι κατέλυσε σε Ξενοδοχείο της πόλης μας. Πέρα από την ταλαιπωρία του ταξιδιού, είχαμε βέβαια και το απρόοπτο να χαθεί η …βαλίτσα του νεαρού…. Το απόγευμα το Αφρικανικό 22χρονο διαμαντάκι, θα κάνει την πρώτη του προπόνηση φορώντας τα χρώματα της ΑΕΠ Κοζάνης

7 σχόλια

    • Θόδωρε, ξέρω πονάει να βλέπεις την ΑΕΠ να τιμά το ποδόσφαιρο και να διαφημίζει την περιοχή Μας.
      Όπως θυμάσσαι, είχαμε πολλές βροχές τον Αυγουστο και τα σταφύλια φέτος θα βγάλουν πολύ καλό ξύδι. Θα φροντίσω να σου στείλω λίγο τζάμπα.
      Με τις υγείες σου

      • ΜΗΔΕΝ συμμετοχες στις αγνωστες ομαδες που “επαιζε” ως δανεικος. Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε Ανωνυμε και jojo

  • Μεγάλη μεταγραφή αφού αυτή η είδηση σκέπασε και την είδηση του θανάτου της Ελισάβετ στην Αγγλία. Όλη η Ευρώπη παραμιλάει για αυτήν την μεταγραφη.

    • Ναι παραμιλάει γιατί η οικονομία της Αγγλίας θα παρει τα πάνω της αφού δασκάλεψαν οι φίλοι μας την City και ζήτησε και πήρε τα τροφεία από την ΑΕΠ και θα πέσει πολύ χρήμα στην αγορά.

  • “το Αφρικανικό 22χρονο διαμαντάκι” φαντάζει κάπως παράξενο, δεν μιλάμε για αντικείμενο, και σίγουρα δεν ταιριάζει σε δημοσιογραφικό (αν είναι τέτοιο) άρθρο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.