kozan.gr: Το σύννεφο σκόνης που ξάφνιασε τους διερχόμενους οδηγούς στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων (Βίντεο)

13 Σεπτεμβρίου 2022
17:29

 

Εντύπωση προκαλεί ένα βίντεο, σημερινής λήψης, που εξασφάλισε και παρουσιάζει το Kozan.gr και δείχνει ένα σύννεφο σκόνης που “σηκώθηκε” κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού του οδοστρώματος της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων, με σκοπό να απομακρυνθούν όλα τα φερτά υλικά που έχουν βουλώσει τα φρεάτια των όμβριων υδάτων της γέφυρας. Όπως είναι, απολύτως, διακριτό στο βίντεο οι οδηγοί των οχημάτων, στη θέα του σύννεφου σκόνης ελαττώνουν αμέσως ταχύτητα και προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Οι εργασίες καθαρισμού θα συνεχιστούν κι αύριο Τετάρτη.

15 σχόλια

    • Το θέμα είναι ότι η γέφυρα έχει καταστραφεί. Είναι παρατημένη, εδώ και 50 χρόνια, χωρίς ποτέ να νοιαστεί ούτε ένας να την ελέγξει, και να την επισκευάσει! Το σωστό θα ήταν να έβγαινε κάποιος και να αναλάβει την ευθύνη. Να πει αν η γέφυρα θα είναι ασφαλής για χρήση αν επισκευαστεί στην παρούσα κατάσταση ή να γκρεμιστεί και να χτιστεί μια νέα! Να λυθεί, έτσι, μια και καλή το θέμα της γέφυρας!

      Αλλά τέτοιοι άνθρωποι, πλέον σπανίζουν. Βλέπετε, οι ηγέτες πέθαναν! Όλοι μας έχουμε μάθει να κρυβόμαστε πίσω από επιτροπές και να αποφεύγουμε να παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις, που θα κρίνουν τις ζωές των ανθρώπων. Έχουμε γίνει τεμπέληδες! Έχουμε μάθει να αφήνουμε άλους να βγάζουν το φίδι απ’ την τρύπα!

  • κόψτε ρε τα φορτηγά να περνάμε εμεις οι υπόλοιποι …

    επιτέλους απαγορέψτε τις νταλίκες και αφήστε τα ΙΧ ελεύθερα να περνάνε

    αμάν πια με αυτές τις νταλίκες

  • Σε άλλη χώρα μέσα σε 6 μήνες θα είχε κατασκευαστή καινούργια σύγχρονη γέφυρα η ακόμα και υπόγεια σήραγγα εδώ τρεις τον κλαίγανε…..

  • Σκέψου τι πλάκα πάθανε οι άνθρωποι της περιοχής που γνωρίζουν το πρόβλημα της γέφυρας και πως το φανάρι Κασαπίδη μπήκε και καλά για να αποφορτίσει τη γέφυρα από συσσωρευμένο βάρος. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Η ιδέα της σκηνής σίγουρα θα τρομοκράτησε πολλούς που γνωρίζουν ότι η γέφυρα έχει θέμα .

    • Μάλιστα. οι άνθρωποι της περιοχής γνωρίζουν το πρόβλημα της γέφυρας. με προσόν ότι είναι “άνθρωποι της περιοχής” έβγαλαν και συμπέρασμα ότι τα φανάρια κάνουν κακό. λες και τα προβλήματα είναι ότι δεν βρίσκουν τη στάνη του βοσκού….ποιοι μηχανικοί τώρα,, ποιες μελέτες αρκεί ποτυ έγραψε την εξυπνάδα του ο πάνσοφος κίτσος από τα σέρβια και ο άρχοντας του νιάμερου

      • Ενώ εσύ που έγραψες την δικιά σου εξυπνάδα είσαι πανέξυπνος και πρεπει να μετράς κάπου χίλια στο κλιμακομετρο του ξερόλα..

  • πρέπει να πούμε κάποια πράγματα με το όνομά τους:

    1. τα φανάρια δεν τα έβαλε ο Κασαπίδης
    2. υπάρχουν μηχανικοί που τρέχουν το θέμα της συντήρησης της γέφυρας
    3. το πρόβλημα δεν είναι τα φανάρια αλλά η κακή κατάσταση της γέφυρας
    4. όσοι εστιάζουν στα φανάρια, κακώς εστιάζουν εκεί.
    5. εάν κάποιος έχει μια τεκμηριωμένη πρόταση, πέραν της γκρίνιας, ας βγει δημόσια να την πεί

  • Θελουμε μια μελέτη επίσημη από μηχανικούς της περιφέρειας που να εισηγούνται την τοποθέτηση φαναριού.
    Υπάρχει ;; Προφανώς και όχι! Αυτό αποδεικνύει πως είναι ξεκάθαρα πολιτική απόφαση Κασαπίδη όπου επιπλέον αποφεύγει για ακόμη μια φορά να αναλάβει της ευθύνες του.
    Πολιτικά ελλιπέστατος σε όλα τα επίπεδα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.