Η διαχείριση των αδέσποτων ζώων στον Δήμο Κοζάνης είναι απαράδεκτη (Επιστολή στο kozan.gr από τον κ. Μάρκο Ευάγγελο – Κτηνίατρο)

14 Σεπτεμβρίου 2022
08:36
Η διαχείριση των αδέσποτων ζώων στον Δήμο Κοζάνης είναι απαράδεκτη.  Χθες ώρα επτά το απόγευμα,προσκομίστηκε στο Κτηνιατρείο μου ,από ζευγάρι επισκεπτών από την Κω, γατάκι τραυματισμένο.  Διαπίστωσα ότι έχει ολικό κάταγμα ποδιού και χρειάζεται άμεσα περίθαλψη. Τούς έδωσα την διεύθυνση του κτηνιάτρου που συνεργάζεται ο Δήμος και τους είπα ότι είναι επείγον και πρέπει να το μεταφέρουν αμέσως.  Πήρα τηλέφωνο το βράδυ να δώ τι έγινε με το  γατάκι. Δυστυχώς με πικρία είπαν ότι δεν μπόρεσαν να βρουν κανέναν υπεύθυνο του Δήμου.
Αναφέρθηκαν και στην Αστυνομία και στην Δημοτική Αστυνομία και πάλι δεν  βρέθηκε υπεύθυνος.
Πήρα και εγώ το βράδυ στις εννέα και τριάντα στην Δημοτική Αστυνομία  τηλέφωνο,ανέφερα το περιστατικό,μήπως και βρεθεί κάποια άκρη.
Τελικά δεν ξέρω τι απέγινε το ζωάκι.
Επιτρέπεται ολόκληρος Δήμος Κοζάνης να κάνει διαχείριση αδέσποτων ζώων  και να μη μπορούμε να βρούμε έναν υπεύθυνο  για έκτακτα περιστατικά;
Από ότι ξέρω πάντως στην σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμος ,υπάρχει υποχρέωση παροχής υπηρεσιών από τους υπεύθυνους όλο το 24ωρο.
Έστω και σήμερα ας  κάνουν κάτι.
Μάρκος Ευάγγελος
  Κτρηνίατρος

6 σχόλια

  • Συγγνώμη αλλά θεωρώ πως σαν φιλόζωος θα έπρεπε εσείς να αναλάβετε το καημένο το γατάκι η εάν δεν μπορούσατε να φροντίζατε να το αναλάβει κάποιος συνάδελφος σας που γνωρίζει η διαθέτει τα κατάλληλα μηχανήματα ώστε να μην ταλαιπωρήσετε το γατάκι. Δεν γίνεται να είναι όλοι επαγγελματίες φιλόζωοι θα πρέπει αν υπάρχουν και φιλόζωοι

  • εδω και ποσους μηνες παιρνω και τους παρακαλαω για στειρωση σε κατι αδεσποτα που ταιζω στη γειτονια και μου λενε οτι δεν υπαρχει τετοιο προγραμμα … αποτελεσμα 10 κουταβια αδεσποτα … φταιω εγω να απευθυνθω σε εισαγγελεα?

  • 24/7 καλά πιστεύεις ότι δεν είναι τόσο προχω ο Δήμος. Προφανώς θα πήγαιναν κανένα αδέσποτο στο Διαβαλκανικο για στείρωση. Σέβονται τα χρήματα των δημοτών τους και πληρώνουν για 295 στειρωσεις 150000 ευρώ. Δηλαδή 500 ευρώ την στείρωση. Προσφέρουν τις καλύτερεςιατρικες υπηρεσίες

  • Η κατάσταση με τα αδέσποτα δυστυχώς παντού είναι τραγική γιατί κανένας από όλους αυτούς που κάθονται στην καρέκλα τους δν νοιάζονται είναι ανεύθυνοι για όλα,χθες συγκεκριμένα στο πάρκο Πτολεμαΐδας στην αγορά κοντά μικρά μωρά να κάνουν κούνια κ τα μεγαλόσωμα σκυλιά να ορμάνε το ένα στο άλλο να τρέχουν σε όποιον περνάει δλδ κάπου έλεος ανευθυνότητα φουλ όλοι τους,κ όχι ότι φταίνε τα σκυλιά γιατί κ αυτά έρμαιο τους είναι αλλά κ εμείς δν ήμαστε υποχρεωμένοι να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.