Νέο ξεκίνημα (του Δρ Νέστορα Κολοβού)

14 Σεπτεμβρίου 2022
10:43
Κανένα σχόλιο

)Μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού, έρχεται ο καιρός της ανασύνταξης των δυνάμεων γιατην αντιμετώπιση της δύσκολης καθημερινότητας.
 Πώς θα οργανωθείτε;

 Πού θα εστιάσετε;

 Πού θα δώσετε βαρύτητα;

 Πού θα συγκεντρώσετε όλες σας τις δυνάμεις για να πετύχετε τους στόχους σας;Αυτές είναι κάποιες απλές ερωτήσεις, που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τηνκαθημερινότητά σας. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες άλλες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν ναοργανώσετε τον εαυτό σας.

 Είστε ευχαριστημένοι/ες από την μέχρι σήμερα πορεία σας;

 Μπορείτε να είστε καλύτερα;

 Τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να τα πάτε καλύτερα;

 Τι κάνετε γι αυτό; Όσο δεν θα ψάχνετε και δεν θα ρωτάτε, τόσο θα μένετε κολλημένοι στα αποτελέσματα τηςαπραξίας σας.Όποια δουλειά κι αν κάνετε, οποιαδήποτε ιδιότητα και αν έχετε, είτε είστε επιχειρηματίας,επαγγελματίας, υπάλληλος, νοικοκυρά, μαθητής, μαθήτρια, η καθημερινότητα απαιτεί απόεσάς να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Για να τοπετύχετε αυτό μόνον ένας τρόπος υπάρχει. Να βελτιώσετε τη σκέψη σας. Ό λόγος που πρέπει να βελτιώσετε τη σκέψη σας είναι επειδή πρέπει να πάρετε καλύτερεςαποφάσεις. Και πρέπει να πάρετε καλύτερες αποφάσεις για να κάνετε καλύτερες ενέργειες.Και πρέπει να κάνετε καλύτερες ενέργειες ώστε να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα.

 Όι σκέψεις σας, οι αποφάσεις σας και οι ενέργειές σας, είναι αυτές που καθορίζουντα αποτελέσματά σας.

 Όι σκέψεις σας, οι αποφάσεις σας και οι ενέργειές σας, είναι αυτές πουχαρακτηρίζουν την ποιότητα του εαυτού σας.

 Όι σκέψεις σας, οι αποφάσεις σας και οι ενέργειές σας, είναι αυτές που καθορίζουντην ποιότητα της ζωής σας. Για να το πούμε πιο απλά, όσο περισσότερο βελτιώνεστε, τόσο καλύτερα αποτελέσματαεπιτυγχάνετε.

 Πώς όμως θα βελτιώσετε τη σκέψη σας πώς και θα βελτιώσετε τα αποτελέσματάσας;

 Από πού πρέπει να ξεκινήσετε;

 Πώς πρέπει να ξεκινήσετε;

 Τι πρέπει να μάθετε;Υπάρχουν μόνο δύο τρόποι.Ό ένας τρόπος είναι να ψάξετε μόνοι σας στο διαδίκτυο.Ο άλλος τρόπος είναι να ρωτήσετε αυτούς που γνωρίζουν και να σας πουν.