Επίσκεψη κλιμακίου Υπουργών στη Δυτική Μακεδονία για θέματα

14 Σεπτεμβρίου 2022
10:55
Κανένα σχόλιο

πολιτικής καιδασικής προστασίαςΕυρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Περιβόλι Γρεβενών παρουσία τωνΥφυπουργών κ. Χρήστου Τριαντόπουλου αρμόδιου σε θέματα πολιτικής προστασίας, κ.Γεωργίου Αμυρά αρμόδιου σε θέματα δασικής πολιτικής και του Γενικού ΓραμματέαΠολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Παπαγεωργίου.Η επίσκεψη του κλιμακίου έγινε σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη κ. ΓιώργοΚασαπίδη και τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γιώργο Δασταμάνη και συμμετείχαν οΑντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών κ. Αθανάσιος Φωλίνας, ο ΑντιπεριφερειάρχηςΑγροτικής Ανάπτυξης κ. Λάμπρος Χατζηζήσης, υπηρεσιακοί παράγοντες τηςΔιεύθυνσης Δασών και της Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης καιτης Π.Ε. Γρεβενών.Συζητήθηκαν μέτρα και δράσεις πρόληψης και προστασίας του δασικού πλούτουκαθώς και τρόποι καλύτερης συνεργασίας των δασικών υπηρεσιών με τις τοπικέςκοινωνίες ενώ ακολούθησε επίσκεψη στον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα στοΠεριβόλι.Στη συνέχεια οι κ. Τριαντόπουλος, Αμυράς, Κασαπίδης με συνεργάτες τους και τουςυπηρεσιακούς παράγοντες, μετέβησαν στη Βοβούσα της Π.Ε. Ιωαννίνων όπου είχανσυνάντηση και γεύμα εργασίας με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. ΑλέξανδροΚαχριμάνη για τα ίδια θέματα.Αποφασίστηκε η συνεργασία των δύο Περιφερειών για την ανάπτυξη τωνδιαπεριφερειακών υποδομών που θα συμβάλλουν στην καλύτερη προστασία τουΕθνικού Δρυμού καθώς και στην περαιτέρω ανάδειξή του σε διεθνές επίπεδο.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΕπιπλέον οι κ. Καχριμάνης και Κασαπίδης συμφώνησαν σε από κοινού αναπτυξιακέςδράσεις και έργα σε όλο το μήκος των όμορων περιφερειών που θα εξειδικευτούν τοεπόμενο διάστημα.Τέλος οι κ.Τριαντόπουλος και Κασαπίδης επέστρεψαν στη Κοζάνη, όπου το απόγευμαστο κτίριο της ΖΕΠ πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη για τα θέματα της εκτίμησηςτων ζημιών και αποζημιώσεων, με τη συμμετοχή των Δήμων που τελούν σε καθεστώςεκτάκτου ανάγκης πολιτικής προστασίας εξαιτίας των καιρικών φαινομένων τωνπροηγούμενων ημερών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.