Γιώργος Αμανατίδης: “Θα πρέπει να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις τροφοδοσίας του Περδίκκα με φυσικό αέριο και μάλιστα σε ελκυστική τιμή, εναλλακτικά της τηλεθέρμανσης”

14 Σεπτεμβρίου 2022
22:59

Πριν από μερικές ημέρες συμμετείχα σε συνάντηση στον Περδίκκα Εορδαίας με αντικείμενο την αξιοποίηση, προς όφελος των πολιτών, του αγωγού φυσικού αερίου που διασχίζει τον οικισμό του Περδίκκα.

Οι απόψεις και προτάσεις που διατύπωσα είναι συνοπτικά οι εξής:

  1. Κάθε μεγάλο αναπτυξιακό έργο θα πρέπει να αφήνει το αποτύπωμά του στην περιοχή από την οποία διέρχεται.

  2. Τα μεγάλα έργα ανάπτυξης θα πρέπει να αγκαλιάζονται από τις τοπικές κοινωνίες.

  3. Θεωρώντας δεδομένη την ασφάλεια του έργου, αφού εγκρίθηκαν οι Περιβαλλοντικοί Όροι, θα πρέπει να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις τροφοδοσίας του Περδίκκα με φυσικό αέριο και μάλιστα σε ελκυστική τιμή, εναλλακτικά της τηλεθέρμανσης.

  4. Η προώθηση των αναγκαίων ενεργειών και η επιτάχυνση των εγκρίσεων θα πρέπει να γίνει συστηματικά και δήλωσα τη δική μου μέριμνα.

  5. Τα απαιτούμενα βήματα, η εξασφάλιση υλοποίησης των συμφωνηθέντων στο προηγούμενο διάστημα, η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και κάθε άλλο στοιχείο πρότεινα να περιληφθεί σε κείμενο κοινής αποδοχής που θα πρέπει να υπογραφεί από τους εμπλεκόμενους φορείς.

«Δεσμεύτηκα να δουλέψω για τα συμφέροντα των πολιτών και την αναγκαία συνύπαρξη του έργου με την τοπική κοινωνία και θα το πράξω με κάθε ενέργειά μου».

Κοζάνη, 14/09/2022

Γιώργος Αμανατίδης

Βουλευτής Ν. Κοζάνης

12 σχόλια

  • Αφού θα πάρουν φυσικό αέριο με ανταγωνιστική τιμή όπως λέτε κ. Βουλευτά μου και αφού έχετε τα χρήματα για να κάνετε το δίκτυο «ανταγωνιστικό της τηλεθερμανσης», δεν τους τα δίνετε απο φέτος να βάλουν πετρέλαιο να σωθούν κι αυτοί να ησυχάσετε κι εσείς.

  • Και θα βγει αυριο ο Σταθικας θα πει το ιδιο με αλλα λογια και θα τσιμπησουν παλι τα προβατακια οτι νοιαζεται για το καλο της περιοχης αχαχαχαχα! Αργουν πολυ ακομα αυτες οι εκλογες? Εχουμε τρελαθει στο γελιο με δαυτους με μια καλη προθεση δηλαδη γελαμε για να μην κλαψουμε απο την πολυ αναπτυξη που μας προσφεραν 3,5 χρονια τωρα

    • Μάλλον σε άλλον έπρεπε να το γράψεις αυτό φίλε ανώνυμε. Προφανώς έχεις γράψει σχόλιο σε λάθος ανάρτηση του kozan.

  • Η μόνη σας δέσμευση είναι προς τα συμφέροντα των αισχρών κερδοσκόπων της ενέργειας. όσο και να δεσμεύεσαι θα λάβεις απάντηση στις εκλογές σύντομα.

    • Κράτα μικρό καλάθι Γιάννη. Η κάλπη είναι μη προβλέψιμη και με τον τρόπο σου εκθέτεις τον βουλευτή στο οποίο ανήκεις. Οι θέσεις ευθύνης να ξέρεις όμως ότι θέλουν ισορροπίες.

  • Ο μόνος που ήρθε στη συνάντηση με προτάσεις και είχε να πει πράγματα και ενέργειες που πρέπει να γίνουν.
    Από του υπόλοιπους άκουσα απλά εκθέσεις ιδεών.
    κ. Αμανατίδη δεν σας είχα ξανακούσει ζωντανά. Είχα ακούσει για εσάς σε κοινές συναντήσεις με ανθρώπους της ΝΔ.
    Περιμένουμε να κάνετε πράξη για αυτά που δεσμευτήκατε.

  • Αφιερώσετε χρόνο για να τους ψηφισετε;
    δεν πηγαίνατε μια βόλτα για καφεδακι;χάσατε και τον κυριακάτικο καφέ,χάσαμε κι εμείς, κι εσείς 3 χρόνια γεμάτα μπουρδολογιες!αν ψηφίστε τους ίδιους, πάτε το Σάββατο το πρωί και την Κυριακή πίνετε καφε!
    Τέτοιοι που είστε, τέτοιοι σας πρέπουν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.