kozan.gr: Γ. Κασαπίδης: “Προέγκριση υπογραφής σύμβασης από το Ελεγκτικό συνέδριο για την κατασκευή της σήραγγας Κλεισούρας. Υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο μέσα στις επόμενες ημέρες” – Η μικρή επίδειξη με ένα κυψελίδιο υδρογόνου – Τα 3 εκ ευρώ που εγκρίθηκαν για την ενεργειακή κοινότητα των ΤΟΕΒ Δ. Μακεδονίας – Τι άλλο ανέφερε στη συνέντευξη τύπου (Βίντεο)

16 Σεπτεμβρίου 2022
13:10

Συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής 16/9 ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης ενημερώνοντας για μια σειρά εξελίξεων στη δρομολόγηση έργων και στις εγκρίσεις χρηματοδότησης  δράσεων από το Πράσινο Ταμείο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “Έχουμε την προέγκριση υπογραφής σύμβασης από το Ελεγκτικό συνέδριο για την κατασκευή της σήραγγας Κλεισούρας. Η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες”. Να θυμίσουμε πως η σύμβαση για το έργο κατέληξε με έκπτωση 16,72% στην ΑΚΤΩΡ, κατασκευαστική θυγατρική του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Ο κ. Κασαπίδης μεταξύ άλλων έκανε και μια μικρή επίδειξη ενός κυψελιδίου υδρογόνου, σημειώνοντας πως η επανάσταση του πράσινου υδρογόνου ξεκινά από την Δ. Μακεδονία, ενώ αναφέρθηκε και στην έγκριση ενός σημαντικού χρηματικού πόσου 3 εκ ευρώ για την ενεργειακή κοινότητα των ΤΟΕΒ Δ. Μακεδονίας, στην οποία συμμετέχει κι η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, για την υλοποίηση υποδομών με σκοπό τη μείωση του κόστους ενέργειας.

 

22 σχόλια

  • Καλα που ειχες τον Σαββοπουλο και ετρεξε το εργο αλλιως ακομα στις απαλοτριωσεις θα εισασταν,οποιος αμφιβαλλει ας ρωτησει ΚΑΙ υπηρεσιες της φλωρινας και οχι μονο της καστοριας.

  • Εγκρίθηκε σήμερα η επένδυση ύψους 226,4 εκατ. ευρώ από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων για μονάδα πράσινου υδρογόνου στη Φθιώτιδα από την βρετανική Hive Energy. Κασαπίδη εσύ πούλα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Έφαγες άκυρο για τον Δράκο και σαν πλασιέ πουλάς τώρα άλλο αφήγημα Θα και Θα και ΘΑ ΘΑ ΘΑ

  • Κασαπίδη μια θέση εργασίας δημιούργησες στον τόπο που κατασπάραξες πολιτικά με την ανυπαρξία σου; Αστα αυτά δε σε σώζει τίποτα μας χορτάσει με τις εμμονές σου χωρίς απολύτως κανένα όφελος για τον τόπο που ρημάζει.

  • Για την πρωτιά και φέτος στην ανεργία σε όλη την Ελλάδα είπε τίποτα; Στη Θεσσαλία τρέχουν νέο πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων και εδώ μας δείχνουν μακέτες…

  • Τούνελ για διέλευση μετά από τέσσερα χρόνια χαμένα χρήματα πειράματα υδρογόνου για αποπροσανατολισμο των πολιτών
    Δυτικομακεδονες οργανωθείτε να φύγει το παραμύθι και η αλαζονεία.

    • Τι μας λες ρε φιλε,μια χαρα εργο ειναι που μικραινει τις αποστασεις και παλι μιρλα;εμεις που πηγαινοερχομαστε και ταλαιπωρουμαστε μονο ξερουμε την σημασια του εργου και οταν γινει τοτε θα δεις ποσα αυτοκινητα θα πηγαινουνε απο εκει,κατσε στον καναπε σου και ασε να ξερουμε καλυτερα,βεβαια πολλα μπραβο στους κασαπιδη που το ηθελε και τον Σαββοπουλο που ετρεξε τα παντα.

    • Ανώνυμος – 16 Σεπτεμβρίου, 2022 at 13:53
      Ανώνυμος – 16 Σεπτεμβρίου, 2022 at 13:55
      Ανώνυμος – 16 Σεπτεμβρίου, 2022 at 13:59

      Γιατί σταμάτησες ; συνέχισε !!

  • Η εκλογή του ήταν συγκυρία μιας στρατηγικής που διαμορφώθηκε με τακτικές κινήσεις από έναν άνθρωπο και κάποιους συνεργάτες στην Κοζάνη.αυτο ήταν το εφαλτήριο της επιτυχίας του.απαξιωσε και έριξε τους πάντες.αυτο συμβαίνει και με τους νυν περιφερειακούς συμβούλους και όλα τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν.ΟΨΟΜΕΘΑ ΠΡΟΣ ΦΙΛΊΠΠΟΥΣ

  • …Ξαφνικά όμως, μέσα από το πλήθος, ξεπρόβαλε ένα αγοράκι που πλησίασε το βασιλιά και άρχισε να φωνάζει λέγοντας ότι: «ο βασιλιάς βγήκε στο δρόμο γυμνός, θα κρυώσει»! Ο κόσμος τότε ξέσπασε σε δυνατά γέλια κι ο βασιλιάς μονολόγησε ντροπιασμένος ότι το παιδί έχει δίκιο και να έχει συνειδητοποιήσει ότι ήταν γυμνός, με τους δύο ράφτες να είχαν αποδειχθεί αγύρτες και τσαρλατάνοι.

    Το νόημα και το ηθικό δίδαγμα που αναδύει η συγκεκριμένη παραμυθένια ιστορία μας προμηνύει στο γεγονός ότι, οι περισσότεροι άνθρωποι εθελοτυφλούν μπροστά στη γύμνια και τη φτήνια της εξουσίας, καθώς κι εκείνων που την εκπροσωπούν, διότι αρνούνται να αντιληφθούν την αλήθεια της σκληρής πραγματικότητας, θεωρώντας πως συμβαίνει αυτό που επιθυμούν εκείνοι να συμβεί ή ότι απλά βολεύονται να βλέπουν αυτό που τους λένε οι άλλοι ότι πρέπει να δουν.

    Κασαπίδη ήρθε η ώρα να διαβάσεις το παραμύθι και να παραδειγματιστείς

  • Το έργο ήταν όχι ας πούμε αχρειαστο αλλά 57ης προτεραιότητας. Δηλαδή τι κίνηση έχει το Πτολεμαΐδα Καστοριά και τι θα εξυπηρετεί….
    Έργο για να μην γκρινιάζουν οι μόνιμα γκρινιάρηδες Εορδαίοι

  • Ρε 19=41 θελεις και τα λες;μεγαλο εργο που το περιμενουμε χρονια ολοι οι καστοριανοι,α και το μονο ωριμο,τι ηθελες δηλ να χαθουν τα χρηματα;ασε μας ρε κοζανιτη που οτι γινεται σε αλλη ΠΕ γκρινιαζεις.Μπραβο σε κασαπιδη-σαββοπουλο που το τρεξανε.

    • Ε όχι και ώριμο! Τρία χρόνια το παλεύει για να υπογράψει σύμβαση. Έτσι είναι τα ώριμα έργα; Προεκλογικές υποσχέσεις παλεύει ο άνθρωπος και πέταξε την ανάπτυξη από τη γέφυρα Σερβίων

  • Αυλικε το τούνελ είναι μια μπαρουφα.οταν τελείωσει μετά από τέσσερα χρόνια θα χρησιμεύει για τη διέλευση γαιδουριων.αλλα κάτι πρέπει να γράψεις για να δικαιολογήσεις το μισθουλακο σου.
    ΥΓ:το έργο αυτό έπρεπε να είχε γίνει πριν 30 χρόνια τότε που υπήρχε ανάπτυξη.

    • 22=22 αν ειναι μονο για διελευση γαιδουριων περνας αφοβα εσυ που εμαθες μονο αρνητιλα να βγαζεις,αντε με τον καθε ανοητο και να ξερεις αυλικος δεν ειμαι και δεν ξαναψηφιζω κασαπιδη γιατι εκανε πολλα λαθη με συμβουλους του αλλα το εργο ειναι μεγαλο και το γνωριζουμε ολοι εμεις που περναμε καθημερινα και αργοτερα θα περναει πολυς κοσμος γιατι μικραινει αποστασεις κατα πολυ σε εναν πολυ ασφαλη δρομο.

  • Άντε και του χρόνου να υπογράφει τα συμφωνητικά μίσθωσης των σπιτιών που έχει γιατι μισθό περιφερειαρχη δεν πρόκειται να ξαναδεί. Όσο για μισθό βουλευτή… Φεταααα… Α και τάμα του έθνους χαχαχαχ τον πέταξε έξω με τις κλωτσιές ο Μητσοτάκης και τον φορτώθηκε η δυτική Μακεδονία.

  • Πάρε το χρίσμα της ΝΔ Κασαπίδη και θα καταλάβεις τι θα πει πολιτικό βερίκοκο. Πατώνει η ΝΔ στη δυτική Μακεδονία κυρίως εξαιτίας σου. Φύγε με αξιοπρέπεια και μην ξεφτιλιστείς στις επόμενες εκλογές. Είκοσι χρόνια σε πληρώνουμε τσάμπα !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.