Ημερίδα με θέμα: “Οι Προκλήσεις για την Ευρώπη, την Ελλάδα και τη Δυτική Μακεδονία”, παρουσία του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου

16 Σεπτεμβρίου 2022
14:25

 

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα με Θέμα: “Οι Προκλήσεις για την Ευρώπη, την Ελλάδα και τη Δυτική Μακεδονία”, παρουσία του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 12:30, στο αμφιθέατρο “Κωνσταντίνος Καραμανλής”, ισόγειο Διοικητηρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Ζ.Ε.Π. Κοζάνης.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Δ. Κασαπίδης

Στο χώρο πραγματοποίησης της συνάντησης θα τηρηθούν τα απαιτούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

11 σχόλια

  • προκληση ειναι στην περιφερεια της ανεργιας με 20% να ερχεται καποιος επιτροπς προωθησης ευρωπαικου τροπου ζωης (!!!!!!) με μισθο 30.000 ευρω το μηνα και εμεις να το ανεχομαστε

      • Μελλοντικός πρωθυπουργός στη νέα συγκυβέρνηση Μήτσοτάκη – Ανδρουλάκη που ήδη έχει συμφωνηθεί. Όσο για τις υποκλοπές κλπ είναι κόλπο για να δημιουργηθεί συμπάθεια στο πρόσωπο του Ανδρουλάκη και να αλιεύσει ψήφους παλαιών πασόκων από το Σύριζα.

  • Οι βολευτές μας έπρεπε εδώ και καιρό ανεξαρτήτως κομμάτων να καταθέσουν αίτημα κύρηξης της περιφέρειας σε έκτακτη ανάγκη και ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας με προγράμματα για όλους χωρίς προϋποθέσεις. Αλλού το χρήμα ρέει και εδώ τίποτα, μόνοι οι μεγαλοκαρχαρίες κονομάνε.

  • Άντε να έρθει κι αυτός να εγκαινιάσει κάνα χωράφι με πέτρες και να μας πει ότι έρχονται οι επενδύσεις με πολλές θέσεις εργασίας…θα είναι ο 10ος στη σειρά των ά(χ)ριστων που θα το κάνει το τελευταίο εξάμηνο!!!!!!!!!

  • Η κηδεία της Δυτικής Μακεδονίας διεξάγεται μπροστά στα μάτια μας αλλά εμείς καθεύδουμε, εν μέσω κομματικών αντιπαλοτήτων και αδιαφορίας πολιτικών και πολιτών για την καταστροφή.

    Με τόσα φωτοβλολταϊκά κι ανεμογεννήτριες, δεν θα έπρεπε να πίεζε κάποιος για φθηνότερο ρεύμα;
    Αλλά τι λέω!
    Εδώ δεν το καταφέραμε όταν ηλεκτροδοτούσαμε ολόκληρη την Ελλάδα…
    Για τέτοιους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ και ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ πολιτικούς μιλάμε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.