Χρήστος Ελευθερίου Δήμαρχος Σερβίων: Τεράστιο το ενδιαφέρον των κατοίκων για τη διαχείριση του δάσους στην ΕΛΑΤΗ

17 Σεπτεμβρίου 2022
12:16

 

Σεβαστή η όποια απόφαση πάρει η τοπική κοινωνία, αυτός είναι ο σκοπός της δημόσιας διαβούλευσης.

Σε μιά γεμάτη απο κόσμο κεντρική πλατεία οι κάτοικοι της Ελάτης εξέφρασαν δημόσια τα θέματα που τους απασχολούν και τις ανησυχίες τους όσων αφορά, την διαχείριση του δάσους που αποτελεί πηγή πνοής και πλούτου για την Ελάτη και τη γύρω περιοχή.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κύριος Ι. Τσιτσόπουλος αφού έκανε έναν απολογισμό πεπραγμένων σε βάθος τριετίας και ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή για την συνεργασία, τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος και τόνισε την προοπτική που δίνει στην περιοχή, η ΣΩΣΤΗ ΑΞΙΟΠΟΊΗΣΗ του δάσους και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτήν, καθιστώντας τους κατοίκους υπεύθυνους για τη «διαχείριση» και τις αποφάσεις που θα λάβουν για το θέμα.

Συζητήθηκαν επίσης, αρκετά ακόμη σημαντικά προβλήματα που ζητούν λύσεις από τη δημοτική αρχή και υπήρξε δέσμευση από την πλευρά του Δημάρχου, προς την τοπική κοινωνία για επίλυση των περισσοτέρων από αυτά.

 

Ένα σχόλιο

  • Βρήκες Δήμο και αφήνεις κοινοτητα βρήκες πόλη 3500 κατοίκων και αφήνεις χωριό 1800 κατοίκων. Περπατάς στα Σέρβια και θαρρείς είσαι σε χωριό-φαντασμα κλειστά μαγαζιά, μισογκρεμισμενα σπίτια, ερημωσαν τα πάντα. Μασε την παρέα σου και φυγε πριν κάνεις μεγαλύτερο κακό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι