kozan.gr: H συμβολή των Αγίων, Μαρτύρων και Οσίων του Πόντου, της Μικρασίας και της Καππαδοκίας στη θρησκευτική ταυτότητα των Ελλήνων ήταν το θέμα εκδήλωσης με τίτλο «Όψεις της Θρησκευτικότητας του Ελληνισμού των Χαμένων Πατρίδων», που πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου 17/9, στο Κοβεντάρειο, στην Κοζάνη (Φωτογραφίες & Βίντεο)

17 Σεπτεμβρίου 2022
19:40
Ο Δήμος Κοζάνης, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης και ο Μικρασιατικός Σύλλογος Π.Ε Κοζάνης, συνδιοργάνωσαν, το απόγευμα του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου, στο Κοβεντάρειο, εκδήλωση με θέμα: «Όψεις της Θρησκευτικότητας του Ελληνισμού των Χαμένων Πατρίδων». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή. Ομιλίες πραγματοποίησαν

• ο Αρχιμανδρίτης κ. Ιγνάτιος Σωτηριάδης, Γραμματέας Συνοδικής Επιτροπής Διορθόδοξων και Διαχριστιανιστιανικών Σχέσεων,
• ο Πρωτοσύγκελος της Ι. Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης π. Χριστοφόρος και
• ο κ. Αμπατζίδης Θεόφιλος, Δρ Θεολογίας, Επιστημονικός Συνεργάτης Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου.
Οι ομιλητές προσέγγισαν τη συμβολή των Αγίων, Μαρτύρων και Οσίων του Πόντου, της Μικρασίας και της Καππαδοκίας στη θρησκευτική ταυτότητα των Ελλήνων.

3 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή.

    Η εκδήλωση στο σύνολό της ήταν μιά όαση στην καυστική έρημο που ζούμε (στα σχολικά εγχειρίδια η Ελληνορθόδοξη παράδοση εκτός διδακτέας ύλης!)
    Καταπέλτης στα κεφαλάκια των εθνομηδενιστών και των αποδομητών της Ορθοδοξίας.

  • Συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή.
    Η εκδήλωση στο σύνολό της ήταν μιά όαση στην καυστική έρημο που ζούμε (στα σχολικά εγχειρίδια η Ελληνορθόδοξη παράδοση εκτός διδακτέας ύλης!)
    Καταπέλτης στα κεφαλάκια των εθνομηδενιστών και των αποδομητών της Ορθοδοξίας.

  • Τους Αγίους τους αγαπάμε, τους 83 Δωδωνηδες τους απεχθανομαστε,ρεζιλευουν και τους Αγίους και τους πιστούς,όλοι τους απ το ίδιο ΜΗ φουρνοφτυαρο είναι,απ τ άλλο είναι.
    Υποκρισία και Φαρισαισμος,δε φαίνονται όλοι,δε βγάζουν το μίσος τους, έχουν όμως τον εκπρόσωπο τους,γιατί αν τους πείραζε,θα του τραβούσαν κι ένα φιρμανι και θα τον ξήλωναν για να μην ενοχλεί Θεό κι ανθρωπους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.