kozan.gr: Την επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ (με ποσοστό 51%) ανακοίνωσε, από την ΔΕΘ, στην ομιλία του, ο Α. Τσίπρας (Βίντεο)

17 Σεπτεμβρίου 2022
20:50

 

Την επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ (με ποσοστό 51%) ανακοίνωσε, από την ΔΕΘ, στην ομιλία του, ο Α. Τσίπρας. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας μεταφέρει το kozan.gr:

48 σχόλια

    • Ε ναι φυσιολογικό να λες λαϊκισμό αυτό και όχι ότι λέει ο Μητσοτάκης γι αυτό πλήρωνε υπέρογκους λογαριασμούς ενέργειας ώστε να αυτοικανοπιιησε

      • Συριζουλη συγχωροχαρτι δεν σας δόθηκε.
        Είστε οι μοναδικοί που μέσα σε 5 χρόνια καταστρέψατε μια χώρα. Όλοι στο εξωτερικό μας είχαν για σφαλιάρες.
        Ο μόνος τρόπος να βγείτε είναι να δώσετε δικαίωμα ψήφου στους Τούρκους που σας αγαπάνε πολύ. Γιατί άραγε;

        • Νουδουλακι αφενος ποιος θα μας δωσει συγχωροχαρτι ρε υπνε? Η δεξια που ειναι οτι το ανθελληνικοτερον υπαρχει απο καταβολης κοσμου? Αχαχαχα…ουτε μας νοιαζει για σας! Αφετερου…τα δικα σας 40 χρονια με τα 4,5 του Συριζα δεν συγκρινονται σε καμια περιπτωση. Σε ολα τα μεγαλα φαγοποτια και σκανδαλα ησασταν και ειστε μεσα , εχετε φαει και τα τσιμεντα και μετα πληρωνει ο λαος τα σπασμενα σας , και τολματε να μιλατε ποιοι? Εσεις που ανεκαθεν εχετε αναγαγει την βια την νοθεια τον διχασμο και την τρομοκρατεια σε σημαια σας.

          Και αμα ψαχνεις τοσο πολυ να δεις ποιος κανει ρεζιλι ποιον ριξε μια ματια στον διεθνη τυπο που καθε μερα τρωτε φαπες απο εφημεριδες της Νεας Υορκης της Μ.Βρετανιας και αλλου βεβαια που καθημερινα σχεδον κραζουν τον Μητσοτακη και την Ελλαδα για την σταση του σε πολλα.

  • Επιτέλους μια σοβαρή εναλλακτική πρόταση στη λαίλαπα του Μητσοτάκη! Η Γερμανία προχώρησε ήδη σε αυτή την πρόταση και την άμεση υλοποίηση της! Και μαζί με αυτήν αύξηση της καύσης του λιγνίτη εννοείται ώστε να πέσουν οι τιμές ενέργειας τουλάχιστον για δύο χρόνια μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο!

  • Σωστή κίνηση , την οποια και εννοείται επικροτούμε και πρέπει να γίνει απ τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης σας. Ας φύγουν με το καλό οι πολιτικοι απατεώνες που μας κατεστρεψαν 3 χρονια τωρα…και μετα όλα θα γίνουν σιγα σιγα! Προς το παρον ο στοχος ειναι να ρηξουμε το χουντικο συνονθυλευμα των ψεΚουληδων.

    • Μη φας, έχεις γλαρόσουπα!!

      Ξέρεις ποιο είναι το μεγαλύτερο θέμα;

      Ότι δε καταλάβατε ποτέ πως την προηγούμενη νίκη στον Σύριζα την έδωσαν όσοι ψήφιζαν παραδοσιακά Νέα Δημοκρατία και Πασόκ και έψαχναν εναλλακτική..

      Νομίζοντας ότι βρήκαμε μία λύση στην πολιτική ανομβρία εκείνα τα χρόνια ψηφίσαμε Τσίπρα.

      Όμως δυστυχώς ήταν τόσο λίγος που θα μείνεις πάλι με εσάς τους λίγους που τον ψηφίζατε και πριν..

      Οπότε θες δε θες εξουσία δε βλέπει ο Τσίπρας… Τώρα ποιος θα βγει, ότι και να είναι άλλος θα είναι ο Αλέξης έχασε την ψήφο μας..

    • Την πεταξες την χαζομάρα σου δεν άντεξες. Όσο έπαιρναν καλούς μισθούς οι δεητζηδες φιλαράκι η τοπική αγορά ζούσε στιγμές χαρισαμενες. Τώρα που πέσανε οι μισθοί και οι δεητζηδες περπατάς στους δρόμους της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας και βλέπεις όλο κλειστά μαγαζιά. Αλλά μάλλον δεν σε κόβει το μυαλό να σκεφτείς σοβαρά επομένως συνέχισε να πετάς ηλιθιότητες.

      • Αλήθεια ?? Ε τότε να σας δίνουμε 5000 € το μήνα να κάθεστε για να περιμένουμε να ψωνίσετε για να έχουν δουλειά τα καταστήματα….Ντιπ μυαλό όμως…Αν έτσι έρχεται ανάπτυξη …

      • Δώσε και σε μένα μισθό αρκετά χιλιάρικα και όλα θα φτιάξουν. Θα σου ανοίξω και τα μαγαζιά. Εσύ βέβαια να περνεις λίγα αλλά να φορολογείσαι να τα περνώ εγώ. Σου αρέσει αυτό το σενάριο;
        Σκέφτηκες πολύ για να πεις την εξυπνάδα σου;

      • Δηλαδή να χρυσό πληρώνει ο Ελληνικός λαός τους λίγους να περνάνε καλά. Να το αντιστρεψουμε να δούμε αν σου αρέσει;

      • Δώστε το δεητζη 10000€ να δουλέψουν τα μαγαζιά ρε άχρηστοι..καφετέριες,τσιπούραδικα,προποτζιδικα…Ανάπτυξη ρεεε

  • Το 2014 μας ελεγε θα κρατικοποιουσε τις τραπεζες τις οποιες τις ιδιωτικοποιησε εντελως,θα μου πειτε μονο αυτα ελεγε το 2014? Τι περιμενεις απο τον τσιπρα που σου λεει καλημερα και κοιτας εξω να δεις αν οντως ειναι μερα!!! Τσιπρα ο λαος εζησε την καταστροφικη σου διακυβερνηση για 4μιση χρονια και δεν θελει να ακουει για σενα,εισαι ο ορισμος της δημαγωγιας και του λαικισμου,ευτυχως για την ελλαδα δεν προκειτε ποτε να την ξανακυβερνησεις!!!

  • Α τι μου λες ? Εσυ δεν θα καταργούσες τα μνημόνια με ένα νόμο και μια υπογραφή ?
    Αλέξης Τσιπρας ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης που πέρασε ποτέ από αυτόν τον τόπο .

  • Πραγματικά ο Αλέξης πιστεύει ότι μετά από όσα είχε πει και δεν τήρησε ούτε στο 10% στον παρελθόν , υπάρχει Έλληνας που μπορεί να τον πάρει στα σοβαρά και να τον πιστέψει ?

  • να ερθουν ξανα οι κρατικοδιατοι συνδικαλιστες..να διορισει χιλιαδες μεςσ την δεη να καθονταιι ολοι τους κκαι να διουν ενα ξερο κομματι στους εργαζομενους τω εργολαβων για να βγει ολη η δουλεια ετσι?τα ιδια παλι..μονο ενας σαν τον τσιπρα θα τα εκανε αυτα..αλλα ο κοσμος ειδε..και επαθε..ξανα αδαμιδη και παρομοιους παρατρεχαμενους δεν θελει..και θα το δειτε..θα το δει και ο τσιπρακος που εοναι ο ιδιος ενα ψεμμα και τιποτα αλλο..

  • Μου θύμισε Ανδρέα Παπανδρέου με Μητσοτάκη της περιόδου 1993
    Μόνο που αυτά συμβαίνουν μόνο μια φορά αλλά με Ανδρέα όχι με Τσίπρα
    Ονειρεύεστε τα ποσοστά 1993 δύσκολο άλλες εποχές έντονα πολιτικοποιημένο ακροατήριο
    Κάποιοι έχουν τεράστια ευθύνη για το απολιτίκ ίσως και ο Αλέξης το ΟΧΙ ΝΑΙ σε όλα Ευρώπη και ότι προκύψει μαζί με το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία τι άλλο θελουμε και αριστερό ακροατήριο δύσκολο

  • ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΑΘΟΥΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΔΩΡΑ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ , ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ , ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΒΟΚΑΡΧΕΣ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΥΣΙΕΣ ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ::::::

  • Μα γιατί να πάρει το κράτος το 51%; Τώρα που έχει το 37% πάλι πλειοψηφία έχει και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Τρώτε πολύ κουτόχορτο οι συριζαίοι;

  • Ο ένας….”Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν;;;”
    Ο άλλος….”Η νουδού δεν ήταν που…”
    Ο άλλος….”Όχι ρε,το ΠΑΣΟΚ ήταν”
    Ο άλλος….”Πιο πασοκ το λαϊκό ή το ορθόδοξο ”

    Και έτσι,έχεις ένα λαό με μυαλό σαν στημένη μπουγάδα απο πλυντήριο με κινητήρα F16.
    Απλά,όλοι είστε 🐑🐑🐑🐑🐑🐑

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.