Με προσωπικό ενδιαφέρον του Δημάρχου Σερβίων στον Πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη το θέμα των μαρμάρων βρήκε λύση, που για χρόνια απασχολούσε την κοινωνία του Τρανοβάλτου

18 Σεπτεμβρίου 2022
11:52

Τον απολογισμό των παρεμβάσεων και όλο το έργο της Δημοτικής αρχής παρουσίασε από το Τρανόβαλτο ο Δήμαρχος Σερβίων τονίζοντας τις ειδικές συνθήκες που διαμορφώνονται στην ενέργεια και την οικονομία επηρεάζοντας άμεσα και την τοπική κοινωνία.

Επισήμανε επίσης πως δεν θα διστάσει να συγκρουστεί με συμφέροντα που για χρόνια « λυμαίνονταν» δημοτικές εκτάσεις χωρίς κανένα αντίτιμο στην τοπική κοινωνία.

Προτεραιοποίησε όλες τις διεκδικήσεις και υποσχέθηκε επίλυση στις περισσότερες από αυτές ανανεώνοντας παράλληλα το κάλεσμα για διαβούλευση την επόμενη χρονιά.

4 σχόλια

  • Και ποια είναι η λύση; Θα φυτεψει εταιρεία ο Μητσοτάκης; Όπως στην Ελάτη; Καμία εταιρεία που δουλεύει σερβιωτισσα; Ο Ρεχάγκελ Μουσουρουλης; Κκεςδες και συριζαιοι δείτε ποιόν στηριξατε

  • Μπράβο δήμαρχε έτσι σε θέλουμε παλικάρι ταύρο στις συγκρούσεις ,μην κάνεις πίσω. Μήπως ακόμα μπορείτε να μάς κάνετε γνωστό ποίοι είναι αυτοί που λυμαίνονται δημοτικές εκτάσεις ? απορώ οι προηγούμενοι απο εσάς δεν το είχαν αντιληφθεί ? Μπορεί αλλά πιθανόν δεν θέλανε συγκρούσεις με τα μεγάλα συμφέροντα άξιος

  • Τι κακό είναι ένας άνθρωπος να πιάνει της μασχάλες του με τα δύο χέρια και να λέει εγώ είμαι κανένας άλλος και όλοι εμείς να τον ανεχόμαστε γιατί?γιατί κάποια στιγμή δεν προσέξαμε σε ποιον δίνουμε την στρογγυλή σφραγίδα του κράτους δεν σχολιάζω με πρόθεση να κατηγορήσω κάποιον αλά ερωτώ δεν πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε ποιους άνθρωπους να δίνουμε εξουσία?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.