Νέος εξοπλισμός για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

19 Σεπτεμβρίου 2022
11:55

Επίσκεψη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας πραγματοποίησαν στις 15 Σεπτέμβρη 2022, ο Aντιπεριφερειάρχης Yγείας Γιώργος Μαργαρίτης και η Aντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, ξεναγήθηκαν από τον Διοικητή του νοσοκομείου Σταύρο Παπασωτηρίου στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) και στην μονάδα τεχνητού νεφρού, οι οποίες εξοπλίστηκαν με τελευταίας τεχνολογίας ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, με κονδύλια προερχόμενα από το ΕΣΠΑ 2014-2020 και ΕΣΠΑ covid της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η ενίσχυση του τομέα της υγείας είναι προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής, η οποία συνδράμει στο έργο των αρμόδιων φορέων, ώστε να καλύπτει ανάγκες των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Περιφέρειάς μας σε εξοπλισμό και υποδομές.

3 σχόλια

  • κ. μαργαριτη τσαμπα καιγεσαι πολιτικα διπλα στον κασαπιδη. επειδη σε ξερω ξερω πως ο σκοπος και η προθεση σου μονο καλη εινα. ομως διπλα στον πιο αποτυχημενο περιφερειαρχη τσαμπα καιγεσαι χωρις να φταις πολιτικα. οσο για την κ. δαμαμογια μονο φωτο και ουσια απο πολιτικο εργο μηδεν. λες και η πολιτικη δεν εχει συνεχεια και τα εργα που προχωραν δεν ηταν δουλεια των προυγουμενων πλακεντα και αλλων. κανεις δεν ειναι αφελησ κ. δαδαμογια. κριμα να προσπαθειτε να κανετε δικη σασ δουλεια αλλων προκατοχων σας. τελειωνεται τη θητεια σας και αφηστε μας ησυχους επιτελους.

  • Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι οι προθέσεις της Περιφέρειας και των Κοζανιτών είναι να κλείσουν το Μποδοσάκειο και να δημιουργήσουν νέο Νοσοκομείο στην πόλη τους.
    Αυτό το έδειξαν με την χρηματοδοτούμενη μελέτη του κ, Μαλούτα και το δείχνουν συνεχώς.
    Λειτουργούν όπως οι Τούρκοι που προσπαθούν να πάρουν από τα άλλα κράτη συνεχώς περισσότερα εδάφη και οτιδήποτε θα τους δώσει χρήματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι