Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: “H φωτογραφία τα λέει όλα. Που είναι ο σεβασμός;”

19 Σεπτεμβρίου 2022
14:55

H φωτογραφία τα λέει όλα. Που είναι ο σεβασμός; Έχει παρκάρει πιάνοντας δύο θέσεις για ΑΜΕΑ στο Libl Κοζάνης.

 

 

17 σχόλια

    • Γι’ αυτό δε θα παμε ποτέ μπροστά. Γιατί σκεφτεστε έτσι. Και να μην ηταν για ΑμεΑ η θεση παλι δεν ειναι τροπος παρκαρισματος αυτος. Ωραιο παραδειγμα δινει

      • ολο αδειο ειναι καλα σε λεει ο ανθρωπος 8 θεσεις εχει εκει για αμεα,,για τον αη νικολα που φαγενε τη θεση αμεα για να γινει θεση για τους παπαδες μουγκα..που ειναι το δημαρχειο ο οτε η τραπεζες η πλατεια εκει δεν πειραζει αγιασε η θεση εεε????

    • Τι μυαλό κουβαλάς ρε άνθρωπε; Όλο άδειο να είναι εκεί δεν παρκάρουμε γιατί είναι δίπλα στην είσοδο για ευνόητους λόγους. Ντροπή για το σχόλιο σου και ελπίζω να μήν έρθεις πότε σε τέτοια θέση για να καταλάβεις πόση αξία έχουν οι θέσεις αμεα για αυτούς τους ανθρώπους.

    • Ελπίζω πότε να μην έρθεις στην θέση τους και καταλάβεις την σημασία τον θέσεων αυτών. Ελληναρα του “σιγά” και έλα μωρέ.

  • Κανένας απ’ ότι φαίνεται δεν έχει καταλάβει ότι….ο καθένας κάνει ότι τον βολεύει. Κάπου εκεί στον τοίχο αν είχε πέρασμα,με το αμάξι θα έμπαινε μέσα για να μην κουραστεί. Αλλά είπαμε….όταν έχεις γνωστό δημοτικό σύμβουλο ή βουλευτή,κάνεις ότι γουστάρεις αφού σου έχει υποχρέωση “και καλά” ότι τον ψήφισες. Και στον νομό,ουκ ολίγοι έχουν και από έναν.

  • Το έχει και διαγώνια για να πιάνει δύο θέσεις. Αυτά που σκέφτομαι για αυτόν τον άνθρωπο δυστυχώς δεν γράφονται γιατί θα κοπούν.

  • Δεν βλέπουμε διακριτικά στο αυτοκίνητο οπότε μπορεί να είναι και Αμεα που παρκάρει όπως γουστάρει εις βάρος των υπολοίπων Αμεα !

  • 1. Ο συγκεκριμένος οδηγός, εάν όντως δεν είναι ΑΜΕΑ, έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να παρκάρει σε ΔΥΟ θέσεις ΑΜΕΑ γιατί προφανώς έχει το “ακαταλόγιστο” ……….. . Εάν είναι ΑΜΕΑ και στάθμευσε με αυτόν τον τρόπο είναι απαράδεκτο γιατί κάνει κατάχρηση της αναπηρίας του εις βάρος άλλων ομοιοπαθών του και ενδεχομένως βαρύτερων περιπτώσεων.
    2. Είναι και ευθύνη των υπευθύνων του καταστήματος που θα έπρεπε να του ζητήσουν να απομακρύνει η να σταθμεύσει σωστά το όχημά του και όχι στο βωμό του κέρδους “μην χάσουμε” τον πελάτη.
    3. Στις ΗΠΑ όταν έτυχε να βρεθώ σε πολυκαταστήματα υπάρχει η λεγόμενη “FIRE ZONE” περιμετρικά σε κάθε κατάστημα και γενικά σε μεγάλα κτίρια με συγκέντρωση πολύ κόσμου. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΝΩΝ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.