Πτολεμαΐδα: ‘Aνοιξε η νέα εκπαιδευτική περίοδος στη Σχολή Πυροσβεστών

20 Σεπτεμβρίου 2022
10:57
Κανένα σχόλιο

Αγιασμός για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο τελέστηκε στη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας που υποδέχτηκε 266 δευτεροετείς και τριτοετείς σπουδαστές της 89ης και 90ης σειράς, προερχόμενοι από το παράρτημα του Τσοτυλίου, εκ των οποίων, οι 48 γυναίκες.  Οι 100 δόκιμοι της 89ης σειράς, σύμφωνα με τον Διοικητή Αναστάσιο Καρατζά,  θα παραμένουν στις εγκαταστάσεις της Σχολής για πέντε μήνες και στη συνέχεια θα μεταβούν στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης τους, ενώ, οι υπόλοιποι, της 90ης σειράς, θα παρακολουθούν μαθήματα για τρία εξάμηνα στη δομή της Πτολεμαΐδας. Τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα παρουσιαστούν στο παράρτημα Τσοτυλίου οι 170 πρωτοετείς σπουδαστές λόγω έλλειψης χώρου στη Σχολή της Πτολεμαΐδας, όπου τα έργα της δεύτερης φάσης βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.