Εκδηλώσεις Υγείας, από την Αντιπεριφέρεια Υγείας, στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων

20 Σεπτεμβρίου 2022
14:53

 

Εκδηλώσεις Υγείας, από την Αντιπεριφέρεια Υγείας, στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων.

 

2 σχόλια

  • Πολλη καλη εκδηλωση και μακαρι να γινει και σε αλλους δημους.Πολλα μπραβο!!!Ομως κ.Μαργαριτη,κανε κατι τωρα που τελειωνει η θητεια σας για να ερθουν γιατροι στη Δ.Μ.Αυτο που εκανε ο κ.Καρυπιδης με τον κ.Γιαννακιδη, δηλ.αυξηστε τα κινητρα προς τους επικουρικους γιατρους.Αν δε μπορειτε σε χρηματα δωστε κουπονια για τροφεια η οτι το Π.Σ.αποφασισει.Δεν ειναι δυνατον οι γιατροι να ερθουν στην περιφερεια με 1000 E.Εστω και τωρα καντε κατι για να σας ξαναψηφισει ο λαος,που θελει να εχει γιατρους στα νοσοκομεια ολο το 24 ωρο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.