Σχόλιο του αρτοποιού Γιάννη Σιδέρη: “Η “Αγία” βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας”

20 Σεπτεμβρίου 2022
16:10

Για αυτή την γυναίκα ασχολούνταν τα κανάλια επί ένα 12ημερο μέρα νύχτα. Τα συμπεράσματα δικά σας…

 

 

31 σχόλια

  • Κανένας ηγέτης δεν είναι Άγιος. Ο Στάλιν πόσο Άγιος ήταν; η εξουσία και η ανθρωπιά δεν μπορούν να συμπορευτου πολύ αρμονικά.

  • Γιάννη Σιδέρη είναι άλλο πράγμα η ιστορία και άλλο η αρτοποιία. Για να ερμηνεύσεις την ιστορία έχει συνιστώσες και για να κάνεις ψωμί συστατικά. Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες.
    Για την ιστορία, η πίτα που έφαγα τις προάλλες ήταν εξαιρετική.
    Κ.Φ.

    • Από πότε το να κάνεις καλό ψωμί, σε αποκλείει από το να μελετάς την ιστορία. Η ιστορία είναι μία και δεν αλλάζει… Λυπάμαι για το προσβλητικό ύφος σας απέναντι στον Γιάννη που τόσο ωραία παράθεσε τα ιστορικά γεγονότα και μας θύμισε τους ήρωες μας.
      Δεν γνωρίζω ποια είναι η <> πάντως σίγουρα πάσχετε από έλλειψη σεβασμού για το συνάνθρωπο και από έλλειψη παιδείας…

      • @ at 22.03
        Φυσικά και το να κάνεις ψωμί η οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα δεν σε αποκλείει από το να έχεις άποψη για την ιστορία η τα κοινωνικά. Όμως με ποια ιδιότητα ένας αρτοποιός έχει δημόσιο βήμα για να εκφράσει την άποψη του;Το ίδιο θα γίνει και αν ένας λογιστής, αγρότης κτλ αποφασίσουν ότι θέλουν να δημοσιοποιούνται οι απόψεις τους και στέλνουν άρθρα σε εφημερίδες και site;
        Θα δημοσιεύονται και αυτά;

        • Aυτό ακριβώς είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου. Να μπορείς να δημοσιεύσεις τη γνώμη σου επί παντός θέματος. Και να κρίνεσαι. Θέλει γενναιότητα και φρόνημα να εκτίθεσαι στο κοινό. ιδού, ημείς, γράφουμε ανώνυμα

  • ΑΥΤΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ
    (ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ)
    ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΗΓΩΝΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΛΑΛΛΗΛΙΖΩ)
    ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ……………

  • Ε ρε μην βλέπετε τηλεόραση. Ω μπω…είχες που είχες με τον Άγιο Λάζαρο φιλίες τσάκωσες κι τ’ς νεκροί τώρα, για το πόστερ με τη μεγάλη επιστροφή είσαι κι εσύ.

  • Πολύ σωστά!! Μόνο τα “αδέρφια” μας οι Ρώσοι και οι απανταχού “Αριστεροί” δεν έχουν πειράξει κουνούπι!! Όλοι οι άλλοι σφάζουν τους λαούς!!

    ΧΑΧΑ τ’φούρκααααα ρα!

  • Η βασίλισσα της πιο αποικιοκρατικής χώρας που καταλήστεψε όλο το φτωχό κόσμο αιώνες τώρα, για να είναι σήμερα οι Άγγλοι από τους πλουσιότερους λαούς χωρίς να παράγουν τίποτα, ας τιμηθεί μόνο από το λαό της. Μπράβο σου Γιάννη Σιδέρη που μας το θύμισε.

  • Λαός που ξεχνάει το παρελθόν του, είναι αναγκασμένος να το ξαναζήση, έτσι λέει η ιστορία.
    Κύριε Σιδέρη, όλοι αυτοί οι κουκουλοφόροι είναι που κάνουν την ζημιά. Ο νεαρός Αγωνιστής τόλμησε να κατεβάσει την αγγλική σημαία και οι κατακτητές τον κρέμασαν, όπως κάποτε φυλάκισαν και τον γέρο του Μωριά οι πατριώτες που ξεπούλησαν την Ελλάδα, αυτοί είχαν στήριξη από ανθρώπους σαν αυτούς τους πικρόχωλους που στην ανάρτησή σας βρίσκουν δικαιολογίες στους δυνάστες.

  • Φωνιαδες των λαών είναι μόνο…..οι Αμερικανοί οι Άγγλοι κλπ
    Όταν οι Ρώσοι κλπ σφάζουν κ μακελευουν!! Είν’ σύντροφοι!!!!

    Υποκρισία στο μεγαλείο της

    • Και οταν το κανουν τα ναζιστικα ταγματα του Αζοφ της Ουκρανιας , εκει απλα ειμαστε με την σωστη πλευρα της ιστοριας γι αυτο και στελνουμε και κατασχεμενα καλασνικοφ και οβιδες να σκοτωνουν ακομα πιο καλα!

      Ταδε εδη….
      Γερων ψεΚουλης ο αγιοζιμενς
      Happy traveller

  • Aφού πρέπει να σας θυμίζει τον Παλληκαρίδη η Βασίλισσα είστε υπήκοοί σας. Δεν άκουσα κανέναν να αναφέρεται στο Κυπριακό εδώ και 30 χρόνια.

  • Γιάννη ωραία η ιστορική αναφορά σου , συμφωνώ αλλά αυτές οι θηριωδίες έγιναν σε όλους τους λαούς και από όλες τις ιδεολογίες μην έχεις παρωπιδες να είσαι open mind 😜

  • έδωσε ρεσιτάλ το κανάλι του ΣΚΑΪ και η εφημερίδα Πρώτο θέμα….προφανώς λόγω κυβερνητικής εντολής για να μην ασχολείται ο κόσμος με την έκρηξη ακρίβειας και με το μέγιστο θέμα των υποκλοπών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Γενικά όλη η λίστα Πέτσα υπερασχολήθηκε με μία αδιάφορη τελετή για το ευρύτερο ελληνικό κοινό, απλά και μόνο και για να θάψει άλλα φλέγοντα ζητήματα της ελληνικής επικαιρότητας.

  • Γιάννη παπαγαλίζεις ό,τι ακούς απ’ την προπαγάνδα των αριστερών. Η Ελισάβετ δεν ήταν υπεύθυνη για να δώσει χάρη στον Παλληκαρίδη. Υπεύθυνος ήταν ο τότε βρετανός κυβερνήτης της Κύπρου. Οι βασιλιάδες στην ΜΒ έχουν συμβολικό ρόλο. Μην αναπαράγεις τις ανοησίες της Ακρίτα και του οχετού που την ακολουθεί.

    • Μεγαλυτερος οχετος και γκεμπελικη προπαγανδα απ αυτη που κανει χρονια τωρα το συνονθυλευμα της δεξιας δεν υπαρχει , αστο! Χορτασαμε ψεκοθεωριες δεξιες.
      Πραγματα που τα εχει καταγραψει επισημα η ιστορια και καποιοι ανθρωποι τα εζησαν στην εποχη τους δεν θα τα αλλαξετε τωρα εσεις τα δεξια μιασματα για να καρπωθειτε τους δηθεν σωτηρες του λαου για αλλη μια φορα.

  • Η αλήθεια για την βασίλισσα που τόσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τελευταία είναι ότι δεν μας έκανε ποτέ την τιμή στα 70 χρόνια της βασιλείας της να έρθει στην πατρίδα μας. Μήπως το παρακάναμε με κάποιον που ποτέ τους δεν ενδιαφέρθηκε για την Ελλάδα:

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.