kozan.gr: Πανέμορφες εικόνες – από drone – από τη σχεδόν ολοκληρωμένη Πανεπιστημιούπολη Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ Κοζάνης (Βίντεο)

20 Σεπτεμβρίου 2022
22:36

 

Πανέμορφες εικόνες – από drone – από τη σχεδόν ολοκληρωμένη Πανεπιστημιούπολη Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ Κοζάνης. Το βίντεο που εντόπισε το kozan.gr είναι του χρήστη Apostolos Maniscalco

 

Kλικ εδώ για να δείτε το βίντεο

7 σχόλια

  • Να μας δείξετε και το εσωτερικό, να κρατήσετε το βίντεο σε ένα αρχείο και να βιντεοσκοπήσετε πάλι σε 10 χρόνια κάνοντας συγκρίσεις. Αν τότε δείτε την ίδια εικόνα, όλα θα είναι οκ, αλλά φρονώ δε θα έχει καμία σχέση.

    Τώρα, ακόμα δεν παραδόθηκε καλά – καλά το κτίριο και ξεκίνησε η τοποθέτηση γυψοσανίδων, διαχωριστικών κλπ. Ήδη η Παθητική Πυρασφάλεια πάει περίπατο και δε μιλάει κανένας!!!

    Έτσι καταστρέφονται οι δημόσιες υποδομές, εκ των έσω…

  • Ευχαριστούμε για το υπέροχο βίντεο! Δεν γίνονται κάθε μέρα τέτοια έργα και μακάρι να υλοποιηθούν και άλλα, του ίδιου ή και μεγαλύτερου βεληνεκούς στον τόπο μας!

    • Έλα να το δεις σε 2-3 χρόνια να κρίνεις και τους χρήστες…

      Όσο για το αν γίνονται άλλα έργα τέτοιου βεληνεκούς, δεν έχεις παρά να βγεις από τα όρια του χωριού σου και να τα απολαύσεις.

  • Τί ωραια! Θά νοικιαστουν και σε φοιτητές ένα σωρό σπίτια στις εργατικές κατοικίες εκεί στην ζεπ που δεν πάτησαν ποτέ οι ιδιοκτήτες τους γιατί έχουν ΗΔΗ σπίτι σε χωριά ή πόλεις ή και τά δύο…..( Βέβαια όταν κληρώθηκαν δεν φαινόταν πουθενά ιδιοκτήτες γιατί τά παπουδια ως συνήθως από φόβο μήπως τους πετάξουν έξω δεν τά είχαν γράψει ακόμα στα παιδιά τους)…Α ρε αθάνατο ελληνικό σύστημα….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.